Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk terén szűz srácok hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
Eddig miért nem voltatok sráccal? Mire vágytok? Mik az elvárásaitok?2020. szept. 19. 15:09
1/7 anonim válasza:
29.
Eddig barátnőm volt és mellette nem akartam félre...
Az izgatna ha dughatnék srácot és orálozna, simi, ölelés, ilyesmik. De csak vékony fiúval szeretném.
Elvárás, hogy vékony, budapesti, nálam fiatalabb és NORMÁLIS legyen.
2/7 anonim válasza:
Amúgy te szűz vagy kedves kérdező? Vicces volt amúgy ezt a kérdést így látni most hogy beléptem :D
5/7 anonim válasza:
29 vagyok
engem a passzív szerep érdekel
izgat a gondolat hogy valaki megdugja a seggem
6/7 anonim válasza:
Én még csak most fedeztem fel magam, a passzív oldal izgat.
18
7/7 anonim válasza:
27
Mindig is inkább a lányok érdekeltek, fiúk terén elég válogatós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!