Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, kinek van természetes fanszőrzete?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és engem nagyon izgat magamon is a full szőrös stílus.
Nagyon férfiasnak tartom és jó érzés tükörben látni és más srácokon is.
2020. szept. 17. 20:59
11/16 anonim válasza:
mivel csak ott vagyok szőrös elég feltűnő. Nekem is igy tetszik sose jut eszembe nyírni
12/16 anonim válasza:
Nekem most természetes, mert több hónapja nem vágtam belőle. De nem mindig ilyen, vannak olyan időszakok, amikor letolom egész rövidre. Azért nyírom, mert nekem is túl feltűnő, mint a 11-esnek. Ott nagyon szőrös, has, mellkas gyárilag szinte csak pihés. Szerintem viszont szőrtelen felsőtesthez jobban passzol, ha lent is kevésbé szőrös.
14/16 anonim válasza:
A testemen nem sok szőr van. A csajok írígykednek, hogy a lábam szörtelenebb mint nekik szőrtelenítve. A lompos körül kedvem szerint vágom.
15/16 anonim válasza:
Tini vagyok, eddig csak egyszer vágtam belőle de szerintem undorító
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!