Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bele szoktatok gondolni, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szoktatok gondolni, a saját nemetekkel mennyivel könnyebb lenne?

Figyelt kérdés
Van itt, akinek tapasztalata is van mindkét oldalról?

2020. szept. 16. 11:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Világéletemben hetero párkapcsolatokban voltam.

Viszont elgondolkoztam rajta, hogy miben lehet más egy nővel.

Talán jobban megért és ezáltal érzelmileg nagyobb biztonságban érzem magam mellette? Valamiért olyan teljesen másabbnak, gondtalanabbnak képzelem (talán mert túl sok filmet láttam amiben vidám, cserfes, egészséges szexualitású leszbikus párok voltak)

Nem mondanám magam leszbikusnak és sosem volt nővel kapcsolatom, viszont, ha szingli lennék és úgy alakulna nem biztos, hogy el lennék zárkózva.

2020. szept. 16. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy szexhaver biztosan kevésbé lenne hajlamos elutasítani a szexet :)
2020. szept. 16. 14:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Pasi vagyok és a nőkkel messze egyszerűbb a dolog.

Csak egy példa: legalább egy éve keresek valakit, aki benne lenne egy kölcsönös orálban, eddig egyszer sem jött össze. Ellenben több, mint 10 nővel voltam életemben. Szóval eddig végtelenszer nehezebb pasival összehozni :D

2020. szept. 16. 17:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#13. Háttt... Lehet azért egyszerűbb, mert ez az ösztön? Férfi nőt, és fordítva?

Ha férfivel akarsz órálozni, akkor a megfelelő helyen kellene keresni: bhzi bár, meleg fórum, ilyenek.

Ezt egy nő tanácsolja, fogadd meg.😉

2020. szept. 16. 17:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hetero pasi vagyok és szerintem is sokszor elég nehéz kiigazodni a nőkön, viszont azért inkább maradnék náluk. Férfivel soha.
2020. szept. 16. 17:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagyok és úgy gondolom, hogy ezerszer könnyebb lenne nőkkel. Nővel többször is összejöhetett volna, de a pasikkal, ahogy már fentebb is írták nagyon nehéz, akár szexre is. Szinte mindenki kamuzik, lelép, stb. Melegként pláne nehéz élőbe, meleg bárba meg egyéb helyekre nem járok, nem az én világom. Az átlaghoz képest jól nézek ki, nem hinném, hogy velem lenne a baj. Csodálom azokat, akiknek gyakran jut, valamit jól csinálnak.
2020. szept. 17. 11:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszerű a kérdés. Előre is elnézést kérek a nőktől. Én pl nem bírnék még egy kapcsolatot nővel.
2020. szept. 19. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!