Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is szégyellősek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szégyellősek vagytok saját nemetekkel szemben? (többi lent) 15/L

Figyelt kérdés
Na szóval jövő héten megyünk osztálykirándulásra és ott egy nagy helyiségben fog minden lány osztálytársam fürödni egyszerre.(és én is) És én egy kicsit szégyellős vagyok. Nem tom ezzel ti is így vagytok vagy csak én?
2012. júl. 25. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért lennél? Főleg a lányok!!!! Nem sokat de fél évig koliba voltam és közös zuhany volt !!! Elején félén voltam mert szégyenlős voltam akkor de már nem , de attól még nem mászkálok az pucéran !!
2012. júl. 25. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát meztelenül nem szívesen fürödnék, meg tudnék, még velem azonos neműekkel sem. 21/L
2012. júl. 25. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
nem gáz, ha szégyellős vagy :) én is az vagyok
2012. júl. 25. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Én csak ellenszenves, unszimpatikus nőkkel szemben vagyok szégyenlős. Az én osztályomba jónéhány lány iránt érzek így, de van akivel jól elvagyok, és velük szemben pedig egyáltalán nem vagyok szégyenlős. Neki is ugyan az van csak, mint nekem.
 5/9 anonim ***** válasza:
8 évig fociztam, minden meccs után kötelező volt a tus. Ezek után nehéz szégyenlősnek lennem a saját nememmel szemben. Egyébként görögországba ahova járunk nyaralni, ott van egy jó nudi strand,ott is bátran ledobom a gatyát, az a hely a legjobb a gátlások eltiprásához.
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Fürödj fürdőruhában..

Nekem a tavalyi táboromban csak úgy lehetett mert hozzánk bejöttek a fiúk..pedig ez egy fürdő volt mármint strand fürdő..és ugyan úgy bejöttek szóval..

2012. júl. 25. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne fürödj fürdőruhában,fordulj a zuhanyzó belse felé és kész.Nincs mit szégyelni.

Minden nő agyanazon alkatrészekből áll.Ha egyet láttál,mindet láttad.Legfeljebb méretbeli különbségek vannak.És ez igaz a férfiakra is.

2012. júl. 25. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok, nyugi. :)
2012. júl. 25. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát ezt jövő hétig nehéz lesz levetkőzni... biztos nem kell egyszerre mennetek, menj csak a barátaiddal inkább :)

én személyszerint fehérneműig majdnem bárki előtt le mernék vetkőzni, az is olyan csak, mint a fürdőruha :)

legjobb ötlet tényleg az h fordulj a fal felé ;D

2012. júl. 27. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!