Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bele szoktatok gondolni, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szoktatok gondolni, a saját nemetekkel mennyivel könnyebb lenne?

Figyelt kérdés
Van itt, akinek tapasztalata is van mindkét oldalról?

2020. szept. 16. 11:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
Persze, mert a nokkel csak a baj van. Egy ferfivel sokkal egyszerubb lenne, de hat ha 1x nem jonnek be nem tudok mit csinalni, maradnak a puncik...es a sok kuszkodes a hulyesegeikkel.
2020. szept. 16. 11:06
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Én nő vagyok és bocs, de szerintem egy nővel sokkal nehezebb lenne.
2020. szept. 16. 11:09
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén soha nem gondoltam ebbe bele, rosszul lettem, amikor belegondoltam.
2020. szept. 16. 11:09
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Én nő vagyok, de Isten mentsen a saját nememtől párkapcsolat szempontből. 😅
2020. szept. 16. 11:13
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Nő vagyok, sosem fordult meg a fejemben ilyen. Egyébként miért lenne egyszerűbb? Nők és férfiak közt is vannak normálisak meg elviselhetetlenül viselkedők egy kapcsolatban (is).
2020. szept. 16. 11:18
 6/17 anonim ***** válasza:
8%

Miért lenne könnyebb? Hogy tudnék teljes értékű életet élni? Egy másim férfi nem tud gyereket szülni, nem lenne családom. Ha nem másokban keresned a problémát, hanem magadban akkor nem sírnál ilyen kérdést kiírva. Hülyék mindig voltak, vannak, lesznek, mindkét nemből. Vannak még normália nők és férdiak, csak neked is annak kéne lenni és észre vennétek egymást.

Ja tudom, manapság rinyálni menő, nem tenni a dolgokért.. mert ugye mindenhol ez megy a fejekbe, hogy NEKED minden jár.. aztán kidurran a média buborék és arxonb@sz a valóság, hogy TENNI is kell a dolgokért.

2020. szept. 16. 11:19
 7/17 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, az menőbb, hogy látatlanban mondj ítéletet valakiről, akiről semmit sem tudsz. :)
2020. szept. 16. 11:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy könnyebb lenne a nőkkel, ez nem nemtől függ szerintem.
2020. szept. 16. 11:29
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
Én minden férfit, aki kibír egy évnél többet egy nővel, Nobel díjra jelöltetném. Exapósomat, aki majd' 20 évet lenyomott exanyósommal a Világbéke és Az Emberiség Megmentője címre jelöltetném. 😅🤣🤣
2020. szept. 16. 12:07
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem nem vagyok leszbikus
2020. szept. 16. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!