Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek nagy baj ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy baj ha nem mondom el senkinek?

Figyelt kérdés
Már 1 éve lassan hogy rájöttem hogy biszex vagyok, de nem tudom, nem akarom senkinek elmondani. Magamban felvállalom meg minden de nem akarom hogy mást tudja. Amugy meg egyaltalan nem vagyok buz1s, sportolok is, meg csak fiu haverjaim vannak. Anyunak se akarom elmondani, szerintem ez a biszex dolog olyan, hogy nem is kéne elmondani, vagy de?

2020. szept. 14. 10:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek mondanád el? Egyáltalán kit érdekel? Max az aktuális párodat. Mást nem. Nem értem miért kell kiállni hogy valaki kivel kefél. Senkinek semmi köze hozzá, és méginkább nem érdekel senkit.
2020. szept. 14. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!