Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek nagy baj ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy baj ha nem mondom el senkinek?

Figyelt kérdés
Már 1 éve lassan hogy rájöttem hogy biszex vagyok, de nem tudom, nem akarom senkinek elmondani. Magamban felvállalom meg minden de nem akarom hogy mást tudja. Amugy meg egyaltalan nem vagyok buz1s, sportolok is, meg csak fiu haverjaim vannak. Anyunak se akarom elmondani, szerintem ez a biszex dolog olyan, hogy nem is kéne elmondani, vagy de?

2020. szept. 14. 10:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
termeszetesen fiu vagyok :D
2020. szept. 14. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy érzed. Nem muszáj elmondani senkinek. Nem szokták kérdezgetni, hogy mikor lesz barátnőd?
2020. szept. 14. 10:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg úgy érzed ez téged nem frusztrál, addig nem probléma. Ha majd kész leszel rá, egyre nehezebb lesz elfojtani a vágyat, és rájössz, hogy jobb megélni. ;)
2020. szept. 14. 10:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Lehet hulye es furcsa kerdes lesz, de igy felesegem lesz? Marmint nem tudom hogy mi lesz. Biszexkent lehet?
2020. szept. 14. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális orientáció csak egy attribútumod, de nem a személyiséged meghatározója. Tehát nincs szükséged arra, hogy mások képébe dörgöld, hogy te melyik nemre izgulsz, ahhoz, hogy önmagad lehess, nem a szexuális orientációd köré kell felépítened a személyiségedet!

Tehát, ha akarod mondd el, ha nem akarod ne mondd el, de ha fel is vállalod, az ne azt jelentse, hogy aggresszívan tolod mások arcába. Nekem rovar-fóbiám van, de nem ez határozza meg a személyiségem, ez csak egy mellékes tulajdonságom, akinek tudnia kell, vagy kérdezi az tudja, másoknak meg nem fogom azért mondani vagy nem mondani, hogy ezzel valamilyen irányba árnyaljam a rólam kialakult képüket

2020. szept. 14. 10:43
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Én 12 éve titkolom hogy biszex vagyok, és nem is tervezem elmondani. Lehet párkapcsolatod. Nekem is van, és két gyerekem is.
2020. szept. 14. 10:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban biszex vagy, (ez még a későbbi tapasztalataid alapján formálódhat) nyilván lehet feleséged, de a saját lelki békéd alapja hogy az élettársad tudja, így akár közösen is megélhettek majd dolgokat főleg ha sikerül egy biszex lányt találni.

Ilyesmit elfojtani, eltitkolni élettárs előtt nem helyes, és sosem lesz igazán bizalmi az a kapcsolat. Ráadásul a legtöbb titkolózó bi csalja a csaját pasikkal, ami sokkal rosszabb mintha együtt tennék, vagy esetleg nyitott lenne a kapcsolatuk.

2020. szept. 14. 11:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene bárkinek is elmondanod? Senkinek semmi köze hozzá! Egyetlen egy valakinek mond majd el, ha úgy döntesz hetero kapcsolatba kezdesz akkor a párodnak.
2020. szept. 14. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Jól teszed! Én 20 évesen próbáltam ki először, most 27 vagyok és sikerül titokban tartani a család, barátok, ismerősök, aktuális barátnők előtt. Sosem kúrtam félre fiúval, mindig csak akkor dugtam srácot, amikor épp nem volt senkim. De olyankor is évente 1-2-szer tört rám a dolog komolyabban. Nőnek se mondd el soha. Az a titok, amit csak 1 ember tud. Nem is beszélve róla, hogy ez sok nőnél kizáró ok.

Egyébként én küldök arcképet privátban a partnerkereső oldalakon, tehát nincs meg bennem ez a "képet nem küldök" butaság és ennek ellenére is sikerül titokban tartani, mert a kettőnek nincs köze egymáshoz.

2020. szept. 14. 12:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szabadabb az ember,ha felvállalja,de ahhoz meg kell lelkileg és agyban is érni..sokkal könnyebb ugy az élet..ha a család szeret es a baratok nyitottak elfogadoak,akkor simán ,,de ha homofobok,akkor nem szerencsés..föleg a mai keresztyény fideszes kulturában...
2020. szept. 14. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!