Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszexuális lennék?
Figyelt kérdés
Kb 3 éve érzek így.
Úgy érzem, hogy egy lánnyal és egy fiúval is ugyanolyan boldog tudnék lenni. Engem nem érdekel, hogy milyen nemű a másik. A külseje fogjon meg és a személyisége. Egy lány ugyanúgy le tud venni a lábamról, mint egy fiú.
Nem akarok így érezni... Úgy érzem ez nem normális. Most akkor biszexuális lennék? Valaki segítsen, mert kétségbe vagyok esve, amióta ez tart.
2020. szept. 5. 00:27
1/7 anonim válasza:
Talán. Próbáltad már lánnyal vagy fiúval? Lehet ha kipróbálod, rájössz hogy eddig rossz kapura játszottál. Ha pedig nem, akkor valószínűleg biszex van, nincs abban semmi rossz.
2/7 A kérdező kommentje:
Mindkét nemmel csókolóztam bulik alatt
Ugyanúgy képes lennék együtt lenni mindkettővel
De nem szeretnék..
2020. szept. 5. 01:25
3/7 anonim válasza:
Igen, ebben az esetben biszex vagy.
5/7 anonim válasza:
A biszexualitás mint állapot nem jelenti azt, hogy fűvel-fával össze kell jönni. Ha nem tetszik, akkor olyan neműt keresel, amilyennel le akarod élni az életedet.
6/7 anonim válasza:
Nagyjából ez lenne a biszexualitás, szóval igen!
7/7 anonim válasza:
Ne érezd ezt bajnak, vagy valami olyannak, amitől meg kell szabadulnod. Ez is te vagy, ez a részed. Én sem érezném annak a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!