Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék ettől? Hagyjam inkább ki?
Figyelt kérdés
Szóval néha elképzelem, hogy csak fekszem és élvezem hogy verik a farkam. Azonban mindig egy vékony srácot képzelek akinek ez a dolga. Nem a srác izgat benne hanem hogy jól csinálja. Eddig egy csaj se verte jól. Akkor vált kezet mikor már elmennél, akkor lassít mikor nem kéne, rosszul fogja, megáll mikor elkezd spriccelni, sorolhatnám a hibákat amiket lányokkal átéltem. Szóval gondoltam esetleg vhol vhogy keresek erre egy srácot. De vajon ettől most bi leszek vagy ilyesmi?2020. aug. 31. 10:45
1/5 anonim válasza:
talán bi lennél. De miért lenne baj?
szerintem itt könnyen találsz rá srácot (pl én)
2/5 A kérdező kommentje:
Csak vékony és fiatal sráccal tudom elképzelni Pesten. Ja és sokára élvezek el.
2020. aug. 31. 11:49
3/5 anonim válasza:
Igen, biszex vagy, értjük az ismerkedős kérdésedből így is hogy mit akarsz.
4/5 anonim válasza:
Biszex vagy. Az hogy milyen pasik jönnek be az meg a te dolgod. Nem ettől függ.
5/5 anonim válasza:
Bi vagy bikivancsi. Az, hogy milyen srac jon be izles dolga. Ahogy a csajokkal is. Igazad van, a csajok nem tudjak verni. Unjak, elfarad a kezuk, inkabb szopjak vagy beleulnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!