Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez mit jelent?Tetszem neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent?Tetszem neki?

Figyelt kérdés
Barátnőmnél aludtam tegnap(én is csaj vagyok) és mindig együtt alszunk. Arra keltem fel hogy megcsókol. Nem mutattam hogy fennt vagyok mert kíváncsi voltam hogy meddig csinálja és mit csinál még. Miközben csókolt fogdosott és simogatta a mellem. Végig fogdosott mindenhol. Úgy tudtam hogy ő hetero...(én nem vagyok,de sejtem hogy ő se)Miért csinálhatta?Hisz évek óta ismerjük egymást

2020. aug. 18. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Ezt most komolyan meg kell kérdezned?
2020. aug. 18. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Öhm nem azért, de szerintem ez nagyon nincs rendjén... Eléggé kihasználásnak tűnik. Ettől függetlenül tuti nem heteró, de az ahogy "kinyílvánította" eléggé fura, enyhén szólva.
2020. aug. 18. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg ez csak ilyen perverz mese valami fickótól
2020. aug. 18. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem drága,nem az..ez halál komoly

2020. aug. 18. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nem hetero, még ha annak is mondja magát. Lehet, nem tudja még elfogadni magát, és bevallani sem meri, hogy tetszel neki. A legközelebbi együttalvásnál, mielőtt elalszotok, kezdeményezz nála. Simogasd, puszilgasd, fogd meg a mellét! Ha rákérdez, hogy mi van, mondd el neki, hogy nagyon élvezted a múltkori akcióját, és most szeretnéd, ha lenne folytatás.
2020. aug. 21. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!