Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tetszem neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki? Mért ilyen? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Van egy fiú unokatesomek esküvőjen találkoztunk először (júliusban volt egy éve) aztán utána kb egy hónapig beszélgettünk aztán abba maradt, most augusztus eleje óta újra beszélünk de nagyon fura. Először azt mondta van bnoje aztán rá 2 hétre befestette a haját, hogy nekem tetszen és kérdeztem, h a bnoje mit szólt hozzá, akkor mondja hogy elhagyta (barátnőm elég rég óta ismeri és ő nem tud róla, hogy az elmúlt 5 évben barkije is lett volna) nagynehezen osszehoztunk egy talit és akkor megbeszéltünk egy következőt, ami neki mégsem lett jó megbeszéltünk egy újat és azt is elmondta aznap, ez többször is elofordult. Sokszor ír hogy fel óra múlva nem e talizunk, de nekem buszok miatt nem megoldhato így egyik percről a másikra. Barátnőm szerint nem oké náluk (családban) valami, és próbálja játszani a kemény gyereket, csak nem mindig sikerül. Szerinte fél és azért mondja vissza a talikat is mert fél, hogy mi lesz. Ő olyannak ismeri aki nehezen nyit bárki felé és kicsit visszahuzodobb/felosebb pont mint én.

Igaza lehet? Mire utal a viselkedése? Mit csináljak szerintetek?

2019. szept. 11. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Van egy fiú. Unokatesómék esküvőjén találkoztunk először (júliusban volt egy éve). Aztán kb egy hónapig beszélgettünk, majd abba maradt.

Most augusztus eleje óta újra beszélünk, de nagyon fura. Először azt mondta, hogy van barátnője. Aztán rá 2 hétre befestette a haját, hogy nekem tetsszen. Megkérdeztem, hogy a barátnője mit szólt hozzá. Azt válaszolta, hogy elhagyta. (A barátnőm elég régóta ismeri és ő nem tud róla, hogy az elmúlt 5 évben bárkije is lett volna.)

Nagy nehezen összehoztunk egy találkozót és akkor megbeszéltünk egy következőt, ami neki mégsem lett jó. Ezért megbeszéltünk egy újat és azt is lemondta aznap. Ez többször is előfordult.

Sokszor ír, hogy fél óra múlva nem-e talizunk, de nekem buszok miatt nem megoldható így egyik percről a másikra.

Barátnőm szerint nem oké náluk (a családjában) valami és próbálja játszani a kemény gyereket, csak nem mindig sikerül. Szerinte azért mondja vissza a talikat, mert fél, hogy mi lesz.

Ő olyannak ismeri, aki nehezen nyit bárki felé és kicsit visszahúzódóbb/félősebb (mint én).

Igaza lehet? Mire utal a viselkedése? Mit csináljak szerintetek?

2019. szept. 11. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Egyszerű. Nem tetszel neki. Ne várj rá és ne reménykedj benne. Lépj túl rajta. Keress valakit aki nem csak haverként tekint rád. Lehet van valakije a pasinak vagy egy másik csaj tetszik neki.
2019. szept. 11. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez hulyeseg , ha nem tetszene neki miert hivna el talalkozni es utana lemondja ??? Akkor el se hivna .. itt mindenki annyira megkeseredett hogy az osszes ilyen kerdesre h hagyd a p*csba.. annyira unalmas mar . Otthon ultok egyedul aztan osztogatjatok a kapcsolati tanacsokat h mindenki hagyja a pasit a francba ...

Lehet kell csak neki egy kis batoritas .szerintem legkozelebb kezdemenyezd a talalkozot es erositsd meg benne h varod h lathasd

2019. szept. 12. 18:06
 4/4 anonim válasza:
100%

Szerintem tetszel neki. A fiúk néha furán fejezik ki magukat.

Legyél határozott! Semmi játék, csapj a lecsóba! Kérdezd meg tőle, hogy mit érez feléd! Ha semmit akkor mond neki, hogy Te igen, sőt sokat is. Mond neki, hogy ettől még nagyon szeretnél a barátja lenni. Mindenki jól jár. Ha erre is nemet mond akkor engedd el, mert nem volt se igaz barát, se igaz szerelem! És ne is engedd vissza a szívedbe!

Sok szerencsét kívánok neked:

Pętra

2019. dec. 8. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!