Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bikinis képet rakok ki facebookra, akkor az azt belájkoló pasiknak egyértelműen tetszem?
Mivel nincs "fap-fap" reagáló emotikon, ezért csak a lájk maradt nekik :D
Remélem sejted, hogy a selejtje le is mentette, a végletekig eltorzultak pedig akár "tribute" videóra is képesek, mert annyira nincs már bennük tartás.
De van egy pasi volt évfolyamtársam aki régebben odavolt értem viszonzatlanul,és ő meg pont nem lájkolta be, pedig neki nagyon tetszettem.
Olyanok meg bekedvelik, akik egész egyetem alatt hozzám se szóltak. Meg az ilyen lúzerek akik mindenkire nyomulnak.
Az a pasi eppen most abrandult ki beloled vegleg.
Es nem tetszel ezeknek a pasiknak, csak meg akarnak ..., es minden bikinis csaj kepet lajkoljak. Te csak egy vagy a szazezer kozul.
Én letiltanálak, hogy rólad híreket lássak, mert nem kellenek nárcisztikus nők a hírfolyamomba.
32f
Tök mindegy hogy hogy nézel ki.
Nekem az a tapasztalatom, hogy bűn ronda csajokat is lájkolgatjàk csak azért mert bikiniben van.
És nem feltétlen az a benyomàsuk rólad hogy szexi és szép vagy, hanem hogy könnyű vérű vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!