Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb vágyatok amit kipróbálnátok, akár ellenkező, akár azonos neművel?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 09:14
11/123 anonim válasza:
Élvezésig nyalni egy olyan lányt, akinek ez lenne az első.
12/123 anonim válasza:
Olyan sráccal lenni akinek szép barátnője van. Az meg egy plusz ha még ismerem is a lányt. 30/f
13/123 anonim válasza:
Mindketten lánynak öltözve (vagy én és egy lány, vagy én és egy másik femininebb fiú), harisnyában. Összeérintjük a harisnyás lábainkat, dörzsöljük. Kiverjük egymásnak lábbal.
22 feminin fiú
14/123 anonim válasza:
Szűz tini lánynak nyalni élvezésig!
15/123 anonim válasza:
Nekem elég lenne ha csak találnék egy srácot aki szopna heti 1x v 2x. F 29
16/123 anonim válasza:
Kikötözve cum controlt adni és kapni. Bár ezt inkább fiúval.
17/123 anonim válasza:
én férfiként meglovagolnék egy másik férfit
vagy hagyni hogy kutyapózban rámmásszom valaki és megdugja a seggem
29 szűz férfi
18/123 anonim válasza:
Dugom a csajt és közben engem is dugnak. Csajt eközben cumiztatják.
Rajtam van a csaj de análisan is dugják, ezzel egy időben orálisan is felváltva kapom a csajjal.
69 a csajjal de plusz egy farok mindkét oldalon. Csaj csak orál, de ha van gusztusa akkor felváltva nekem análisan aztán neki orálisan. Az én részemen levő vaginálisan a csajt, orálisan engem, váltogatva cumiztat.
Ez utóbbi most a legnagyobb vágy :D
19/123 anonim válasza:
Jó lenne egy állandó partner akit rendszeresen lehetne cumizni
20/123 anonim válasza:
A haverom annyira dugná meg a feleségem fenekét,hogy bekakiljon és utána kinyalni a kakit,spermát,mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!