Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik biszexuálisok, de párkapcsolatban vannak, nem hiányzik nektek néha a másik nem szexuálisan?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon, ilyen hullámokban tör rám, és nehéz elengedni2020. aug. 6. 11:39
1/7 anonim válasza:
De, nagyon is. A pasim engedi higy néha nyalakodjak a baratnőmmel. Utàna részletesem be kell számolnom milyen volt. Őt is izgatja hogy nővel vagyok. Ha nem lennèk rá fèltékeny bevennénk, mert a baràtnőmnek tetszik. Ki tudja ... talân egyszer túllèpek ezen. Egyelőre rosszul esne ha làtnàn hogy más nővel szexel.
2/7 anonim válasza:
1-es, lefekszel más nőkkel és te lennél féltékeny, hogyha a pasid dugna előtted a tudtoddal mást? Azért ezen ideje lenne elgondolkoznod, hogy neked mindent lehet engedéllyel, de neki nem.
3/7 anonim válasza:
Biszex vagyok, 7 éves házas, és teljesen jól elvagyok a férjemmel, nem hiányzik más partner, vagy a másik nem. :)
Mielőtt összejöttem volna a férjemmel, több lánnyal is voltam együtt, a hármast is volt szerencsém kipróbálni. Most sem hiányként élem meg a szexuális életemet, a férjemmel mindent megadunk egymásnak.
4/7 anonim válasza:
Néha igen, de annál sokkal jobban szeretem a páromat hogy ez gondot okozna. Ha monogám kapcsolatban élsz akkor ez van. A másik út, hogy leültök és megbeszélitek és együtt élitek meg, vagy eldöntitek hogy ha mindkét nemmel akarsz lenni időnként akkor inkább olyan párod legyen aki ezt tolerálja.
5/7 anonim válasza:
Ugyanennyi erővel az is ugyanígy hiányozhat, hogy egy másik ellenkező neművel feküdj le.
7/7 anonim válasza:
Csak ha nagyon sokáig nincsen szex, akkor jön elő főleg. De mivel csalni nem szeretek, szeretnék, így csak gondolat marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!