Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kihez vonzódtok jobban és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihez vonzódtok jobban és melyik nemmel vagytok párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

2020. aug. 3. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Randizni, járni nővel tudok csak, nőkhöz jobban vonzódom, de ha nővel járok, akkor is néha megkívánom a farkat
2020. aug. 3. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
97%

Párkapcsolatot férfival tudom csak elképzelni és hozzájuk is vonzódom jobban.

N

2020. aug. 3. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

biszex transz srác vagyok, de inkabb a nokhoz vonzodom minden értelemben, nőkkel volt csak kapvsolatom, azonban neha neha elfantazialok egy ferfirol, kiprobaltam, nem volt semmi extra, erzelmi kotodessel novel nagyobbat elveztem mint egy igazi faroktol, de ugy elmenynek jo volt, izgato volt hogy megiscsak igazi van bennem :D

24 FTM

Bp.

2020. aug. 3. 15:51
 4/5 Bacardiboykvar ***** válasza:
100%
Én a lányokhoz vonzódok jobban, kapcsolatot is csak nővel tudok elképzelni, de jelenleg nincs komoly kapcsolatom, csak egy összejárós. Viszont egy nyitott nővel el tudnék képzelni komolyat is. 45 éves bi pasi
2020. aug. 4. 07:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
25 éves lány vagyok, lánnyal élek kapcsolatban és a lányok vonzanak jobban. :)
2020. aug. 5. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!