Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti kinyalnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti kinyalnátok a párotok fenekét? Vonzódtok annyira hozzájuk?

Figyelt kérdés

Mi férfiak rettenetesen kívánjuk a nőket szexuálisan nagyon vonzódunk a nőkhöz, viszont a lányok nem éreznek olyan erős vonzalmat mint mi ők irántuk ,a lányok inkább csak lelki vonzalmat éreznek a pasik iránt és egy minimális testi vonzalmat ,de mi pasik iszonyúan vonzódunk a lányok iránt.

Ti lányok vonzódtok annyira a pasik iránt a párod iránt hogy pl kinyald neki a fenekét esetleg wc után is?

Valószínűleg sok lány azt mondja fúj viszont mi fiúk fordítva simán megcsináljuk a lányoknak ,ez a bizonyíték arra hogy mi fiúk ezerszer jobban vonzódunk a lányokhoz mint ők mi hozzánk és nekünk ezerszer nagyobb a nemi vágyunk is mint a lányoknak.

2020. júl. 12. 17:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Fujj
2020. júl. 12. 17:43
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem normális ember ad a higiéniára, akár férfi, akár nő. Minimum hogy tiszta legyen.

Egyébként szeretem a popsi nyalást adni és kapni is.

2020. júl. 12. 17:43
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Én kinyalom.De wc után nem.Csak ha tiszta.
2020. júl. 12. 17:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Pedig mi fiúk wc után is kinyaljuk a lányoknak , a lányok meg már nekünk nem , megmondtam hogy ők nem annyira kívánnak minket.
2020. júl. 12. 17:48
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha ez lenne a vágya megtenném, de nem wc-zés után mert ez gusztustalan, csakis mosakodás után.
2020. júl. 12. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Ennek semmi értelme, látszik, hogy semmit nem tudsz egy kapcsolat működéséről.

Egyébként én volt, hogy ott nyaltam ki a párom, de nem WC-s után, ahogy ő sem nyalna ki közvetlenül pisilés után, és nem azért, mert nem szeret, hanem mert létezik higiénia és jóízlés.

21/L

2020. júl. 12. 17:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Aki vonzódik valakihez és szeret valakit az kinyalja a párját wc után is.
2020. júl. 12. 18:01
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

Ez a nők kevesebb testi vágyat éreznek ez egy baromság.

Igen a nők picit mashogy vannak bekötve, sok esetben kell hozzá érzelem is hogy menjem a szex, sok nőnek kell ez, de jócskán vannak olyan nők is akiknek nincsen erre szüksége. Szóval ha egy nő pl rettenetesen kíván egy pasit nem hiszem hogy kevésbé lenne érte oda mint a férfi őérte.

Fenék...ez meg tök egyéni. Nem vagyok prűd de speciel engem a fenék ilyen módon nem izgat fel. Az tetszik ha egy férfinek formás feneke van, szíveyen megmarkolom pl de az hogy belülről kinylajam annak a gondolata is taszít. De annak is hogy valaki az én fenyekemet nyalja ki. Nekem a fenék egyszerűen inkabb vizuálisan szexi, meg megfogni, de olyan szempontból baromira nem izgat. MOsakodas ide vagy oda.

2020. júl. 12. 18:07
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Jaj kérdező,ne értetlenkedj már.Aki vonzódik valakihez akkor a szarját is megeszi?Hülyeségeket ne mondjál már.
2020. júl. 12. 18:08
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

"Aki vonzódik valakihez és szeret valakit az kinyalja a párját wc után is."

14 éves szűz fiúcska trollkodik.

Ha testileg nem is, értelmileg még csak itt tartasz.

2020. júl. 12. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!