Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok ti bi vagy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok ti bi vagy meleg partnert szoktatok választani?

Figyelt kérdés
Miért bit vagy miért meleget ha meleget?
2020. júl. 30. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Bit. Azert biszexet, mert a melegeknel fenn all a veszelye, hogy "tobbet akar", vagy, hogy erzekibbre veszi a figurat. En csak szexre hajtok, fiukkal kizart nalam biszexkent az erzekiseg es mondjuk a csok, egy meleg srac meg valoszinuleg jobban vagyik ezekre, mint egy bi
2020. júl. 30. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1nek igaza van. Én is így vagyok. Fiúkkal nem romantizálok. Csak szex és az is keményen. Plusz több a közös téma lehet a puncikról is beszélgetni.
2020. júl. 30. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem szeretem keményen, de én is bi partnert választanék a korábbi okokból kifolyólag

28

2020. júl. 30. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
98%

A biszexek egy része azt mondja azért nem kezd meleggel, mert mi van ha az illető elkezd többet érezni iránta. Miközben a valódi félelmük az az hogy mi van ha ők is elkezdik viszonozni az érzést. Akkor elveszik az utolsó kapaszkodó, hogy “de én csak dugok srácokkal, érzelmek nélkül”. És egy kapcsolatot már vállalni kell idővel, mit gondolnak az emberek meg a társadalom. Sokkal könnyebb egy hasonszőrűvel a komfortzónán belül maradni.

Igen én meleg vagyok, de tapasztalatból beszélek, volt dolgom ilyen “nincsenek érzelmeim fiúval” 2 év párkapcsolat lett a vége.

2020. júl. 30. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Nekem mindegy. Az hogy többet akar binél is lehet... smárolni pl én szeretek sráccal is míg sokan meg nem mert az érzelmes... szerintem meg alap a smár.
2020. júl. 31. 00:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Biszex vagyok és pár éve megismertem egy nős,biszex srácot,akivel amolyan haverság extrákkal kapcsolat lett-

Na ő egy napon elémállt, és közölte,hogy szerelemes belém, de a feleségébe is.Ezt én nem tudtam elfogadni, mert nekem ilyen mély érzelmek nem fértek bele az életeme, max a barátság.

Azonnal megszakítottam ezt a haveri viszonyt,mert érzelmileg nem akartam tönkretenni.

Semmilyen érzelmi kapcsolatra nem vágyom,nem vágytam. Igaz, azóta sincs ilyen haverom,pedig jó lenne.Egy barátság extrákkal. És még annyit,hogy ennek ellenére, nagyon szeretek csókolózni férfival, el sem tudnám képzelni enélkul, hogy szeretkezzem...

2020. júl. 31. 05:22
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem szempont nekem egyáltalán.

26/F, bi

2020. júl. 31. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
Tök mindegy,csak kerek popója legyen.
2020. aug. 1. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!