Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, ti meleg vagy bi partnert szoktatok választani ha fiúval csináljátok?
Figyelt kérdés
Mitől függ melyiket. Én pl csak bivel tudom elképzelni, hogy kipróbáljam majd, mert szerintem jobban megértene, hisz hasonlóak a "gondjaink", meg az egész szitu ismerősebb neki.2020. máj. 16. 00:44
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tudni lehet, mint ahogy lányoknál se, hogy hetero vagy biszex
2/8 anonim válasza:
Mivel en szoktam oralozni nekem teljesen mindegy, hogy meleg vagy bi :D
Elvezni fogja amit nyujtok es ennyi, mas nem izgat
3/8 anonim válasza:
Számomra izgató ha egy pasi biszex, én meleg vagyok és uni, de azt vettem észre hogy ez bejön a biszexeknek, mert több mindent lehet 1 személlyel csinákni és kipróbálni, nem kell állandóan megbízható partnert keresgélni az éppen adott vágyaik megéléséhez.
4/8 anonim válasza:
Ez messzemenően felszínes és előítéletes gondolkodás.
Nem a szexuális irányultságon fog múlni egy ember személyisége.
5/8 anonim válasza:
Én bi srácokat jobban szeretem, ha kalandról van szó. A melegek hajlamosak beléd zúgni, többet látni a dolgokban (saját tapasztalat :D)...
6/8 anonim válasza:
Nekem mindegy, de legyen ápolt, egészséges és normális. Na meg az sem árt, ha aktív és fiatal :)
7/8 anonim válasza:
Ha alkalmi szexre keresek, mindegy, hogy meleg, vagy bi. Ha barátot is, akkor a biszexet, a közös gondok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!