Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne lefizetnem a recepcióst?
A helyzet a következő
20 éves bisex srác vagyok.
A lakóhelyemtől nem mesze van egy kis hotel.
Kettő pletykás nő a recepciós. (felváltva)
Gyakran mentem oda egy fiú prostival sexre.
Nyilván tudták hogy mi volt, mert a srác is ezen a környéken lakik és ő is gyakran szokott ide jönni, ha jön vendége.
Szóval tényleg szokszor láttak, minimum 10-15x.
Na most nem voltam már egy két hónapja ott, mert összejöttem a barátnőmmel.
És pechemre ma szólt hogy este ott vár, ebben a hotelban.
Szerintetek érdemes lenne fizetni a recepciósnak hogy hallgasson?
Félek hogy elmondja neki, hogy rendszeresen jártam oda a prostival.
Ti adnátok neki pénzt, ha igen mennyit?
Hogyha szóvá tette volna valahogyan akkor az állásával játszott volna. Meg arra is van esély, hogy a prostival kokainozni mentél fel esetleg fényképezgetted őt esetleg az is, hogy a többezer vendégből azt se tudja, hogy te jártál már ott esetleg csevegni szerettél volna vele, de egy bárban túlságosan sok ember van és te meg a szüleiddel élsz és nálatok nem lehetséges ezt megoldani.
De a legfontosabb, hogy senki sem szeretné kirúgatni magát egy olyan dolog miatt amiről tudja, hogy instant kirúgás és panasztevés lesz és a Hotelnek a hírnevének annyi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!