Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatba elő/ házas nők?
34 éves házas családanya vagyok
Tanácsot vagy tapasztalatot szeretnek kérni azzal kapcsolatossan hogy a biszexuális vágyakat ilyen feltételek mellet hogyan lehet kiélni?
Nálam se a férjem se a környezetemben élők nem tudjam hogy biszexualis beallitotsagu vagyok viszont az utóbbi egy évbe annyira eldurvult az érzés bennem hogy nincs olyan nap hogy ne gondolnak erre
Nem szeretnem a férjem elott ezt felfedni mert tudom h nem nézne jo szemmel( negatív kommenteket ezzel kapcsolatossan nem kerek)
Olyan nőktől szeretnek tanácsot kérni akik hasonló helyzetbe vannak/voltam
Miért tetszene ha látnánk a feleségünket egy másik nővel? Mindegy, hogy nő vagy férfi, a feleségem az enyém. Két idegen nőt nézni teljesen más, mint a feleségedet. Ha valaki erre izgul, az már egy fétis. Ha valaki szereti a feleségét és nincs ilyen fétise, hidd el, az nem nagyon örülne ennek a látványnak. Ugyanaz, mintha férfival látnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!