Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gond, ha az első férfi-férfi alkalmamat csak úgy tudom elképzelni, hogy előtte ittunk?
én is pont erre gondoltam
mivel engem a passzív szerep izgat, de kicsit félek kipróbálni én is pont úgy gondoltam, hogy előtte pár pohár pálinka esetleg 2-3 sör után már könnyebben hagynám hogy megdugjon
csak nincs olyan haverom akivel iszogathatnék és utána megdugjon :D
29 éves szűz passzív
En ital nelkul szivesebben kiprobalnam :D foleg azt, ha megdugnak. De inkabb ugy oldanam a feszultseget, hogy ne elsore dugjon meg a srac, hanem mondjuk legyen csak oral.
Passziv/20/f
Enngem inkabb az aktiv resze vonz esigazabol nem 100%-osan csak ugy tudnam elkepzelni, de az is lehetne egy opcio:D
25f
Szerintem ha először találkoztok, isztok és beszélgettek közben marha izgató lehet ha már kicsit mosolygósan letérdel eléd és nadrágon keresztül simogatja a fa**d.
Legalábbis én biztos így csinálnám a másikkal :) A második kör meg már oldottabb hangulatban mehet az igények alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!