Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az gond, ha az első férfi-férf...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gond, ha az első férfi-férfi alkalmamat csak úgy tudom elképzelni, hogy előtte ittunk?

Figyelt kérdés
Nem hullarészegre, de azért pár pohárral, hogy elengedjem magam
2020. júl. 21. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:

én is pont erre gondoltam

mivel engem a passzív szerep izgat, de kicsit félek kipróbálni én is pont úgy gondoltam, hogy előtte pár pohár pálinka esetleg 2-3 sör után már könnyebben hagynám hogy megdugjon

csak nincs olyan haverom akivel iszogathatnék és utána megdugjon :D

29 éves szűz passzív

2020. júl. 21. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:

En ital nelkul szivesebben kiprobalnam :D foleg azt, ha megdugnak. De inkabb ugy oldanam a feszultseget, hogy ne elsore dugjon meg a srac, hanem mondjuk legyen csak oral.

Passziv/20/f

2020. júl. 21. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Enngem inkabb az aktiv resze vonz esigazabol nem 100%-osan csak ugy tudnam elkepzelni, de az is lehetne egy opcio:D

25f

2020. júl. 21. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első élményhez keresek de nem innék. Úgy olyan gáz. Tudom hogy aktív akarok lenni és már csak azt kell megtalálni akivel...
2020. júl. 22. 00:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van benned félsz, akkor érdemes, de tényleg csak pár pohár piát elfogyasztani. Segít a félelmeidet legyőzni, és ellazulni.
2020. júl. 24. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, de el találni a megfelelő mértéket, ami már kicsit felszabadít, de még nem felelőtlenné teszem. Nekem így történt meg az első, és be is jött, sőt, rá is jöttem, mi vagyok igazából.
2020. júl. 24. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha először találkoztok, isztok és beszélgettek közben marha izgató lehet ha már kicsit mosolygósan letérdel eléd és nadrágon keresztül simogatja a fa**d.

Legalábbis én biztos így csinálnám a másikkal :) A második kör meg már oldottabb hangulatban mehet az igények alapján

2020. szept. 1. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!