Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, hogy van barátnőm, de mellette szeretnék egy férfi szexhavert?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 15:06
1/14 anonim válasza:
Ha titokban csinálod, biszexualitás ide vagy oda, attól még ez megcsalás.
2/14 anonim válasza:
Mindegy, hogy fiúval vagy lánnyal csalod a párod.
3/14 A kérdező kommentje:
azt nem írtam, hogy tudja, hogy van ilyen vágyam, és nem bánja
2020. júl. 20. 15:16
4/14 anonim válasza:
Hát ha neki jó, akkor nyilván más.
5/14 kisördög1 válasza:
Nem , szerintem egyáltalán nem elítélendő, csak majd ha ő is előrukkol valami hasonlóval, Te is így állj hozzá!
6/14 anonim válasza:
Ha tud róla, és beleegyezik, akkor nem az.
7/14 anonim válasza:
Ha szívesen szopja a farkad, amivel előtte egy másik férfi seggében túrtál, akkor nem gond.
8/14 anonim válasza:
Ha a barátnőd beleegyezik és tud róla, akkor semmi akadálya.
9/14 anonim válasza:
Ha titokban megcsalod akkor igen. Ha tud róla és beleegyezett, akkor meg senkinek semmi köze hozzá. Gondolom amúgy sem kérdezed meg a szomszédod, vagy a sarki zöldségest hogy akkor most csinálhatom-e az asszonnyal otthon hátulról.
10/14 anonim válasza:
Én nem szoktam ítélkezni. Néha jönnek házas pasik, hogy szeretnék, ha kiverném nekik, vagy hogy leszopjanak, esetleg én szopjam őket.
Amelyik egészséges, azzal szívesen, aztán a lelkiismeretük már nem az én dolgom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!