Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero kapcsolatban élő biszex pasik! Ti milyen indokkal, ürüggyel tudtok lelépni otthonról, ha pasival van szexranditok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 23:10
1/9 anonim válasza:
Pont ugyanolyan indokkal mintha nem pasival, hanem nővel találkoznál. Kitalálsz valamit, ami miatt amúgy is szoktál eljárni otthonról. Ettől még inkorrekt dolog.
2/9 anonim válasza:
Semmilyennel.
Biszexuális vagyok, és nem egy aljas megcsaló. Ha szeretek valakit, akkor nem fog boldoggá tenni, hogy más farkán lovagoljak. Nem fog boldoggá tenni az, hogy megalázzam azt, akit szeretek.
3/9 anonim válasza:
Beszéld meg a pároddal és akkor nem megalázás és megcsalás.
4/9 anonim válasza:
Volt egy háromgyerekes apuka, akivel fél évig barátok voltunk.Ő otthon azt mondta mindig, az oviban végez "társadalmi " munkát.
Mivel mindig ő ment a gyerekekért kocsival, így soha nem volt bukás. :)
5/9 anonim válasza:
Nem kell indok/ürügy. Az igazat mondom:találkozom a barátommal.
Az hogy mit csinálunk,hát a "kanbuli" rengetegsokmindenre alkalmazható.
6/9 anonim válasza:
Még nem voltam sráccal. Most akarok, de míg volt barátnőm nem akartam mert szerintem nem lett volna fair. :(
7/9 anonim válasza:
Beugrom a barátomhoz dumálni, miközben tudja a nejem, hogy mi van mindez mögött!
8/9 anonim válasza:
Határidős munka.Elmegyek üzletet kötni.
9/9 anonim válasza:
Kis faluban élünk. Én olyankor valami műszaki dologért bemegyek a városba,és vagy veszek valami,vagy azt mondom nem volt. A buszjárat sem sűrű,úgyhogy van időm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!