Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero kapcsolatban élő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero kapcsolatban élő biszex pasik! Ti milyen indokkal, ürüggyel tudtok lelépni otthonról, ha pasival van szexranditok?

Figyelt kérdés

2020. júl. 15. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Pont ugyanolyan indokkal mintha nem pasival, hanem nővel találkoznál. Kitalálsz valamit, ami miatt amúgy is szoktál eljárni otthonról. Ettől még inkorrekt dolog.
2020. júl. 15. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Semmilyennel.

Biszexuális vagyok, és nem egy aljas megcsaló. Ha szeretek valakit, akkor nem fog boldoggá tenni, hogy más farkán lovagoljak. Nem fog boldoggá tenni az, hogy megalázzam azt, akit szeretek.

2020. júl. 15. 23:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a pároddal és akkor nem megalázás és megcsalás.
2020. júl. 15. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy háromgyerekes apuka, akivel fél évig barátok voltunk.Ő otthon azt mondta mindig, az oviban végez "társadalmi " munkát.

Mivel mindig ő ment a gyerekekért kocsival, így soha nem volt bukás. :)

2020. júl. 16. 05:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell indok/ürügy. Az igazat mondom:találkozom a barátommal.

Az hogy mit csinálunk,hát a "kanbuli" rengetegsokmindenre alkalmazható.

2020. júl. 16. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Még nem voltam sráccal. Most akarok, de míg volt barátnőm nem akartam mert szerintem nem lett volna fair. :(
2020. júl. 16. 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Beugrom a barátomhoz dumálni, miközben tudja a nejem, hogy mi van mindez mögött!
2020. júl. 17. 05:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Határidős munka.Elmegyek üzletet kötni.
2020. júl. 17. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kis faluban élünk. Én olyankor valami műszaki dologért bemegyek a városba,és vagy veszek valami,vagy azt mondom nem volt. A buszjárat sem sűrű,úgyhogy van időm
2020. júl. 18. 14:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!