Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi ebben olyan fura??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ebben olyan fura??

Figyelt kérdés
Elmúltam 30, de még mindig megvan az a reakcióm, hogy magömlés után pár percre újra kőkemény merevedésem van! Az eddigi partnereim nagy százaléka nem értette,hogy máris bevethető vagyok holott az előbb sültem el, jómagam pedig azt nem h miért fura ez másnak?!
2020. júl. 7. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Önmagában már az fura, ha valaki egyből kemény. Még fiatalon is. Nálam akkor fordul elő, ha tényleg nagyon be vagyok indulva és eddig minden lány, akivel voltam, meglepődött. Pedig, volt köztük olyan is, akin átment már pár srác.
2020. júl. 7. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel semmi gond nincs, sőt egy ilyen pasival szívesen szexelnék.
2020. júl. 7. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez bejön,,ha mar szex akkor ne pár perc legyen,ám nekem is hamar feláll utana
2020. júl. 7. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Még kellene vizsgálni a szerszámodat, hogy el dönthessük, mi áll a dolog hátterében... ;)
dec. 7. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!