Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagáltok ha aki rátok ír nem válaszol csak kérdez?
Nem tudom mit írnék, de meglenne a véleményem arról a nyomoroncról is, aki kiírja kérdésébe 😄
Elég paraszt dolog.
2020. júl. 3. 17:08
A legtöbb ember aki neten ismerkedni naponta x db üzenetet vált y db személlyel, pláne ilyen két mondatasakból. Te most tényleg azon vagy kiakadva, hogy az aznapi 15 "szia ismizük?" típusú chatpartneredből az egyik dobott? :D
2020. júl. 3. 17:13
Miért feltétel a kora meg hogy hol lakik annak, hogy beszélgess vele névtelenül? Te nagyobb ökör vagy mint hiszed :D Pont a fajtádat utálja mindenki, ezért akadt ki gondolom.
2020. júl. 3. 17:15
4/11 A kérdező kommentje:
Csak azt akarom tudni hogy én vagyok csak úgy hogy alap hogy nem csak kérdezek vagy mindenkinek alap....
Azt hiszem egy öreget fogtál ki. Amiatt volt baja hogy mindenki offolja. Ne izgasd magad. A beszólások eleg egységesen gusztustalan hangnemben vannak. Lehet az írta aki miatt kiraktad. De az igaz hogy felesleges ezen bánkódni. Örülj hogy nem mondjuk képküldés után derül ki hogy hisztis mikor már ott a képed, stb.
2020. júl. 3. 17:51
Engem is zavar ha valaki ilyen. Ha elvárja a választ akkor adjon is. Nem vallatáson van ahol csak az egyik kérdezhet. De hamar kibukik a jelleme legalább.
2020. júl. 3. 17:54
Engem már letesztelt, hogy az vagyok-e, de nem volt szerencséje. 😄
Egyébként fura hisztit emlegetni, amikor valaki itt hisztizik éppen egy kérdésben...
2020. júl. 3. 17:57
Azon felül, ahogy első hozzászóló fogalmazott "paraszt dolog", az is baj ezekkel a kérdésekkel, hogy mindig csak az egyik felet olvashatjuk, aki lényegében úgy torzíthatja a maga javára az egészet, ahogy akarja. Tehát lehet így volt, lehet csak részben volt így. Ha gondja van a levelezőpartnerével, beszélje meg vele.
2020. júl. 3. 18:27
9/11 A kérdező kommentje:
A másik fél remélem, hogy leírja ő hogy látta, mert amúgy maximálisan egyet tudok érteni a 8. kommentel. Hiszen korrektebb így.
A 7. választ is köszönöm, ami egyben az 1. kommentelő is, akinek nem tesztet küldtem, hanem a hangnemre a vélemyénem. Kár, hogy komplett elméletet gyártott egy üzenetre amiben a hangnemről írtam és arról hogy az nem gáz ha valaki nem azonosítható de érdekel más hogy reagálna.
A másik fél ha ír ide bátran másolja be a teljes levelezést(feljogosítom), hogy lehessen mérlegelni :) Hogy ne csak 1 oldalról menjen a dolog.
A kérdésemre végülis senki nem írt, csak részletekre kanyarodtunk ki. TI mit reagáltok ilyen esetben. Ez volt a lényege. Nem az, hogy ki volt az és hogy miért írtam ki. Szóval örülök neki ha kapok erre vonatkozó véleményt is tőletek. Amúgy köszönöm a válaszokat.
Én már az idősebb korosztályhoz tartozom. Sokszor írnak rám priviben, és tesznek fel kérdéseket. Válaszolok, majd vissza kérdezek. Nem tudom miért, de utána a legtöbben eltűnnek. Neveletlenségnek tartom. Ennyi.
2020. júl. 5. 09:34
Kapcsolódó kérdések: