Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tényleg nehéz találni lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nehéz találni lányt fiatal párhoz beszállónak?

Figyelt kérdés
Szeretnénk majd a közeljövőben egy ilyet megvalósítani de azt hallottam hogy nem a legegyszerűbb egy ilyet összehozni ez így mennyire igaz? Van valakinek tapasztalata ilyennel?
2020. júl. 1. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Férfit könnyebb.
2020. júl. 1. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát az elég nehéz, párt találni egyszerűbb és nyilván pasit a legkönnyebb.
2020. júl. 1. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod, nagyon nehéz. A szóló biszex lányokra hajt mindenki, a szóló pasik, a párok, de még a szóló nők is. S ha még csinosabb is a lány, akkor bizony elég nagy a verseny.

Még egy swingerben is - ahol valós emberek, "gyakorlott" párok vannak - van egy erősebb páros bulin 40-50 pár és max. 4-5 szóló nő. Jah, amúgy ha párcserét vagy szóló nőt kerestek, akkor swingerbe menjetek, felesleges a neten szüttyögni, futni a köröket hogy kiderüljön a jelentkezők 99%-a kamus.

2020. júl. 1. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

igen, nehéz, hidd el, csináltuk már, viszont nem lehetetlen. Azt mondanám, hogy online nagyon nagyon nehéz, KIVÉVE, ha ti valami extra szép és vonzó pár vagytok. Tapasztaltam, hogy ők nagyon könnyen találnak, de ők az életben is csak csettinteniük kell szex terén.

Az átlagos pároknál ez már nehéz.

Legegyszerűbben ez Swinger és hasonló házibulikban jöhet össze, ott tényleg könnyen megesik, csak nagyon kevés a felhozatal, de sokszor láttam már, hogy mondjuk a pár csaj tagja beszáll egy másik párhoz. Vagy szingli csaj száll be a párhoz.

Szóval ha jó esélyeket akartok és valamilyen biztos eredményt, akkor nyomás swinger, ott tuti történik valami amitől boldogok lesztek, ha nem is pont az amire vágytatok.

Ha online szöszmötöltök, akkor hamarabb fogtok gyereket szülni mint egy lányt találni.

2020. júl. 1. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi neten találtunk csajt, de kb 20 kamuval beszéltem addig.

Amúgy szuper volt :)

2020. júl. 2. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vagytok fiatalok?
2020. júl. 4. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!