Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Rengeteg olyan videót látok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg olyan videót látok tiktokon ahol fiatal, magyar bi lányok "hirdetik", hogy biszexuálisak. Vajon, ha ráírnék ott, akkor furának gondolnának?

Figyelt kérdés
Én is bi lány vagyok és személyesen kb esélytelen az ismerkedés (kaland a cél) a tarskeresőkön 80℅ kamu.... Nagyon elkeseredett lépés lenne tiktokon bi lánynak írni? Valaki csinált már hasonlót?
2020. jún. 26. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Hogy érted, hogy titkon írni?
2020. jún. 26. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Tik tok
2020. jún. 26. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, félreolvastam, bocsi. XD Szerintem írhatsz és kiderül. Esetleg próbáld meg a pink vanillát, hátha...
2020. jún. 26. 15:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Ott vannak fiatalabb lányok?
2020. jún. 26. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vannak 20 év körüliek, vagy fiatalabbra gondoltál?
2020. jún. 26. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Rájuk írhatsz nyugodtan, de szerintem nem fognak válaszolni. Kapnak naponta tucatnyi üzit, aminek a 80%-a ugyanúgy kamus pasi mint a társkeresőkön szval alapból tesznek az üzikre.

S nem is mind biszex valójában, csak divatbi-zik.

2020. jún. 26. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!