Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiatal srácok, frotting,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal srácok, frotting, közös verés, haverság, házasság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés tisztázásaként...

Az lenne a nagy kérdés, hogy házasságban vagy párkapcsolatban élve, a kíváncsiságból megélt közös maszturbálás, frotting, ilyesmik, semmi több milyen véleményt váltanak ki belőletek, kinek vannak tapasztalatai? Ezt persze nem csak ismeretlennel kalandozva, hanem baráttal/haverral. Kvázi kocsmázás helyett, kikapcsolódásként?

Ui.: Nem a károgók, buz*zók, "ez beteges"-ezők véleménye, hanem azoké akik tudják miről van szó, akik éretten le tudják írni mit éreznek, gondolnak a témával kapcsolatban. Akár hölgyek is, akár feleségek, barátnők is!

Köszönöm!

27/f

2020. jún. 23. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok házas, így szívesen csinálnám, viszont házasságban lehet nem.
2020. jún. 23. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagyok, így írom a véleményemet : házasságban / párkapcsolatban élővel nem megyek bele senkivel sem. Ezért a biszexualisokkal nem találom meg a közös hangot, nekem azok a lopott percek kevesek.
2020. jún. 23. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Bár "csak" párkapcsolatban élek. Egy közös verésben benne lennék.

26/F

2020. júl. 13. 22:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Hova valósi vagy?

Mi az a "csak"?

2020. júl. 15. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem házas heteró vagyok de izgat más farkat látni esetleg frottingolni
2022. ápr. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!