Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így nagyon önző hozzáállás a szexhez biszex passzív fiúként?
Figyelt kérdés
Mindig úgy képzelem el az aktust egy aktívval, hogy mondjuk találkozunk egy szállodai szobában, mondjuk együtt zuhanyozunk. Zuhany közben mondjuk leszopom.
Utána megyünk az ágyra, felállítom a farkát, felhúzok neki egy gumit.
Magamat elkezdem ujjazni síkosítóval és talán egy kis műpénisszel 1-2 percig.
Utána pedig ráülök az álló farkára és jól meglovagolom.
Nagyon önző elképzelése ez az első alkalomnak? Gáz ha így képzelem el az első élményemet egy férfivel?
2020. jún. 30. 15:24
21/25 anonim válasza:
Ne viccelj ezt még nőként olvasni is kellemes :)
22/25 anonim válasza:
Szexi vagy ezzel a hozzáállással, nem önző. ;)
23/25 anonim válasza:
A szállodát mondjuk te fizeted?
24/25 A kérdező kommentje:
még szép, hogy én
miért?
2020. dec. 26. 13:40
25/25 A kérdező kommentje:
sajnos még nem találtam olyan aktívot akivel kipróbálhattam volna :/
2021. szept. 29. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!