Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez így nagyon önző hozzáállás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így nagyon önző hozzáállás a szexhez biszex passzív fiúként?

Figyelt kérdés

Mindig úgy képzelem el az aktust egy aktívval, hogy mondjuk találkozunk egy szállodai szobában, mondjuk együtt zuhanyozunk. Zuhany közben mondjuk leszopom.

Utána megyünk az ágyra, felállítom a farkát, felhúzok neki egy gumit.

Magamat elkezdem ujjazni síkosítóval és talán egy kis műpénisszel 1-2 percig.

Utána pedig ráülök az álló farkára és jól meglovagolom.

Nagyon önző elképzelése ez az első alkalomnak? Gáz ha így képzelem el az első élményemet egy férfivel?

2020. jún. 30. 15:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Én ugyan a passzív oldal felé húzó uni vagyok, de nagyon tudnám élvezni veled a szexet.
2020. júl. 26. 07:38
 12/25 anonim ***** válasza:
83%

De jó lenne egy ilyen pasival! <3

Főleg, ha utána én is meglovagolhatnám.

2020. aug. 3. 21:30
 13/25 anonim ***** válasza:
83%
Dugnám :)
2020. aug. 3. 22:08
 14/25 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat :)

Pedig én elég önző gondolkodásnak tartottam eddig ezeket a vágyaimat.

De most meggyőztetek, hogy ez teljesen normális, sőt valaki számára izgató is, ahogy olvasom. :)

Ha esetleg majd készen állok ezekre a vágyaimra, (mert még szűz vagyok) akkor hol érdemes majd olyan partnert keresni, aki vevő ezekre a dolgokra? :)

2020. aug. 16. 11:59
 15/25 anonim ***** válasza:
31%
Igen :)
2020. aug. 16. 12:20
 16/25 A kérdező kommentje:
#15-ös mi igen :)?
2020. aug. 16. 12:21
 17/25 anonim ***** válasza:
83%
Sokan mondtuk, hogy nem önző dolog és ez így is van. Sőt, nagyon így kellene működnie egy normális, meleg világban a dolgoknak. Sajnos manapság nem nagyon így van, így nem lesz könnyű dolgod. De próbálj meg kitartó lenni és kívánom, hogy találd meg, Aki mellett egy élmény lesz az első és remélhetőleg a többi is majd. 😊
2020. aug. 16. 12:23
 18/25 anonim ***** válasza:
74%

Hogy én benne lennék egy ilyenben.

#15-ös voltam.

2020. aug. 16. 16:01
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
tök jó elkélzeléseid vannak :)
2020. szept. 2. 06:50
 20/25 anonim ***** válasza:
nem. Ez olyan mind 2en megkapjátok amire vágytok. Az önzőt én fogtamki...szopjamle aztán talán kiveri nekem.
2020. okt. 16. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!