Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az exbarátom elrontotta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exbarátom elrontotta a szexhez való hozzáállásomat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Már évek óta nem beszéltem vele és nem is érdekel ő, de hagyott pár sérelmet maga mögött. Pl ezt is. Ő -fiú létére- nem nagyon akart szexelni. Nem volt kedve, de néha addig erőltettem amíg bele nem ment, aztán volt, hogy nem is állt fel neki, mert ugye nem akarta. És nem kértem én olyan sokat, csak hogy hétvégente amikor nála aludtam szexeljünk mondjuk 2x 2 nap alatt. Kérdeztem, mi a baja, mit csináljak másképp, vagy nem nézek ki elég jól esetleg? De azt mondta, nem az én hibám... hát ki tudja.

Ezek után amikor barátom van (most is van) és nem úgy jön össze, hogy tudjunk szexelni, hanem valamiért kimarad 1-2 hét, bevillan ez a dolog és úgy érzem, hogy mivel a barátom nem teremtette meg a lehetőséget, ezért ő sem akar velem szexelni. Főleg hogy általában megkapom azt a mondatot, hogy nem a szex a fontos a kapcsolatunkban. Egyetértek, de azért fontos, meg ugye az exemnek (ő volt az első barátom, lehet ezért is olyan meghatározó) nem hogy nem az volt a legfontosabb, hanem annak örült, hogyha nem volt.

Jó lenne ezt leküzdeni, mert alig van önbizalmam ágy terén.

20/L

2016. júl. 13. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Az exed meleg volt? :O

Miért csak hétvégente kerülhet sor szexre? Messze laktok egymástól?

Ami neked hiányzik _szerintem_ az az, hogy 2-3 naponta legyen szex. Akkor talán "meggyógyulnál".

2016. júl. 13. 19:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen messze meg még szülőkkel lakunk. :D

Na az tényleg jó lenne! :)

2016. júl. 13. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
A szülők nem kellene akadályt jelentsenek. De a távolság elég nagy baj. :( Ezért nem támogatom én a távkapcsolatokat.
2016. júl. 13. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem távkapcsolat, de városon belül is másfél óra... :/

Szülők annyiban akadályok hogy csak az ő szobájához van kulcs, itthon meg félünk mert anyám be szokott nyitni...

2016. júl. 13. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Az nem sok. Akkor aludj sűrűbben nála.
2016. júl. 13. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne félj, hogy anyád benyit. Szerintem mond meg neki, hogy ne. Nem kell indokolni, csak annyi, hogy ha itthon vagytok ketten, akkor ne nyisson be. Másrészt meg, ha egyszer rátok nyit szex közben, akkor utána nem fog... Szóval csináljátok aztán egyszer megszívjátok és utána jó lesz.

Egyébként az a kulcs itt, hogy nagyon nagy különbség van az ember között abban, hogy mennyire erős a libidójuk. Képzeld el a volt pasinak is milyen rossz lehet, hogy benne épp nincs vágy és csinálni kellene. Szóval ez kölcsönös. Lehet most neki is tök össze van törve a szexuális élete, mert azt gondolja baj van vele...

2016. júl. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!