Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akinek elrontotta az alvását...

Akinek elrontotta az alvását az antidepresszáns, annak mennyi idő után állt helyre az alvás?

Figyelt kérdés
Paroxetint szedtem 3 hónapig, most 15 napja hogy nem szedem (épp azért mert elrontotta az alvásomat meg túl sok savat is csinált), és amúgy sokkal jobban vagyok, mióta nem szedem, de még mindig érzem, hogy pörget. 40 évig aludtam altató nélkül, mint a tej, és most még mindig szükségem van rá, anélkül nem vagy nagyon nehezen alszom. Akinek volt ilyen tapasztalata, mikor állt helyre az alvása? Hetek, hónapok...?
2016. máj. 8. 07:53
 1/3 Balogh Zsozsó ***** válasza:
Szia. Nem lehet, hogy pont azért nem tudsz aludni, mert szükséged lenne antidepresszánsra. Nem érzed nap közben?
2016. máj. 9. 08:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedek és jobban alszok tőle nem hogy rosszabbul, de lehet nálad ezt váltja ki. 3 hónap már akkora intervalum ami idő alatt rászoksz a paroxetinre, erről a legnehezebb leszokni, nekem se sikerült. Ha megvonod a gyógyszert na az okozhat álmatlanságot, én is ezért nem tudom abbahagyni, minél tovább nem szedem annál inkább nem tudok aludni. Olvastam olyat volt olyan akinek 1 évig voltak elvonási tünetei a paroxetin miatt.
2016. máj. 10. 00:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Na, öröm itt kérdezni mert rögtön rázendít a huhogókórus. Minden nappal jobban vagyok mióta nem szedem, úgyhogy még akkor se venném vissza ha egy évig altató kellene, de pár napja javul már az alvásom is.
2016. máj. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!