Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Valaki aki pánszexuális és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki aki pánszexuális és genderfluid?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a stroytokra, hogy élitek a minden napokat, mennyi ido volt bevallani magatoknak, illetve rájönni, kiknek mondtátok el, hogy fogadták, hogy birtok utcára lépni és hogy fogadjátok az emberek reakcióit az utcán... stb stb..

Kivancsi vagyok, hogy van-e rajtam kívül még ilyen aki pánszex és genderfluid.

Privátba is írhatok!

2020. jún. 21. 18:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Biszexuális: Csak NŐ és csak FÉRFI neművel.

Pánszexuális: nő, férfi, transznemű, genderfluid, cisz gender stb.

2020. jún. 22. 01:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Biszexualitás és pánszexualitás között annyi a különbség, hogy előbbi fogalom még azokban az időkben született, amikor nem különböztettek meg egymástól ötezer felé gendert az emberek, úgyhogy értelmezni sem lehetett pl. a genderfluidot (most sem egyszerű, hogy őszinte legyek). A cisznemű tudtommal pont annyit jelent, hogy férfi vagy nő (biológiai értelemben úgy, hogy annak is érzi magát, aminek született), a transzneműek meg vagy férfiak, vagy nők, nem alkotnak külön nemet. A felsorolásodban tehát 5 szóból 4 ugyanazt jelenti. Le is van írva a bemásolt definíciódban, hogy a pánszexualitás a biszexualitás ága.

De szerintem ez a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen, senki, akinek oké a biszexualitás alaphangon, nem fogja azt mondani, hogy pfújteatranszokhozistudszvonzódniundorítótakarodjál.

2020. jún. 22. 03:09
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Beszarás mennyi kitalált kamu van manapság..Ez 3 diplomával is kiakaszt..Sima bisex vagy akinek identitás problémája van..
2020. jún. 22. 03:17
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
#11 Két nem létezik: nő és férfi. Tehát pánszexuális = biszexuális.
2020. jún. 22. 08:02
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

A pánszexuálisnak en úgy gondolom h van értelme, mert a biszexuális nem fedi le a transzszexuálisok, interszexek felé (is) vonzódást.

A genderfluid az már számomra sokkal megfoghatatlanabb. Nyilván mivel társadalmi kitaláció a gender ezért bárki bármi lehet. A gender jelentése a biológiai nemhez tartozó szokások, jellemzők stb a társadalomban. Van értelme nyilván a gendernek de a genderfluidnak...?

Ha valakinek a biológiai neme férfi de bizonyos napokon úgy érzi hogy nő szeretne lenni, legyen ezt hívják úgy hogy transzvesztita nem? Manapság a társadalmi nemi szerepek nem olyan különbözőek hiszen mindenki választhat szinte bármilyen munkát, hobbit, sportot nemtől függetlenül. A külsőségeken kívül miben nyilvánul meg a gender? Magyarban még a személyes névmásokban sem.

Meg mi az hogy valaki nem emberi lénynek érzi magát? :D Ez szimplán nem igaz.

2020. jún. 25. 16:33
 16/18 anonim ***** válasza:
95%

Heló, bi genderfluid vagyok! (inkább pán, de nekem számít a külső, meg a bi az komfortosabb)

Mivel még csak bi-ként outoltam a (keresztény)szüleimnek (nem fogadnak el), ezért viszonylag nehéz androgün stílusban öltöznöm, de ettől függetlenül elég jól megy.

Nekem az volt a nehéz, amikor először lett egy azonos nemű crushom, ott volt egy szar önutáló-korszakom, de jaaaaa. Amíg nem tudtam a genderfluid-kifejezésről, addig non-binaryként azonosítottam magam.

Kb. ennyi :)

2021. ápr. 16. 14:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Es mi a bilogiai nemed?
2021. ápr. 17. 00:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#17 férfi
2021. ápr. 17. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!