Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti elmondtátok a szüleiteknek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondtátok a szüleiteknek, hogy biszexuálisok (esetleg pánszexuálisok) vagytok, vagy csak azt, ha éppen azonos nemű párotok volt, hogy vele vagytok?

Figyelt kérdés
2019. máj. 17. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én el. Be is mutatom ha hosszabb ideig vagyunk.
2019. máj. 17. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Apa igazi idegbeteg f@@@szf333j. Már volt, hogy attól "rohamot" kapott, mert nem akkor mostam kezet, amikor neki tetszik. Anyámnak meg nem merem elmondani, nehogy eljárjon a szája és apa megtudja... Semmi kedvem nincs rendőrségi ügyet csinálni a szexualitásomból. 🙄 Nincs kedvem bíróságra járni egy hisztis vénember miatt, ha eldurranna az agya és full random rám támadna.
2019. máj. 17. 12:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Itt igazából az volt a kérdés, hogy ha valaki elut oda, hogy elmondja, akkor elmondja, hogy biszex/pánszex vagyok és xy-nal járok(aki ugye ellenkező nemű), vagy csak hogy xynal járok. Utolsó, te gondolom még otthon élsz akkor, később sem tervezed majd elmondani, mikor már külön önálló életet élsz? Én azért tartom ezt fontosnak, mert komoly a kapcsolatunk a párommal, tervezzünk esküvőt is, gyerkőcöket ezt már nyilván nem nagyon lehet titkolni a szülők elől legalábbis biztos, hogy nem. De úgy alapvetően nekem jó a viszonyom a szüleimmel ezért is gondolom azt, hogy ha itt az ideje tudniuk kell róla, mert nyilván érdekli őket is, hogy mi van az életemmel, nem tudom ez nálatok hogy működik, de sajnálom azért, hogy ilyen az édesapád.
2019. máj. 17. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos még kénytelen vagyok a szülőkkel élni.

Alapjáraton jóban vagyok a szüleimmel, csak vannak hülyeségeik (inkább az apának vannak 🙄) + apa eléggé heves vérmérsékletű és az az igazi régi vágású, "bezzeg az én időmben" gondolkodású ember. Amikor arról nyaggat miért nincs még barátnőm nem arra gyanakszik, hogy vajon "más" vagyok-e, hanem, hogy vajon tudom hogyan kell-e szexelni. xD 😂

Ha elköltözök sem akarom elmondani neki. Féltem a szeretteimet apától. Öcsémet szerintem tuti szét fogja szedni, ha megtudja, hogy az idősebbik fia nem szándékozik a vegytiszta heteroszexuális utat választani és nem tudja rajtam levezetni a csalódottságát. Meg anyámat is lehet indirekt módon lelkileg bántani fogja... Nem tudom... Szóval jobb, ha nem tud semmiről sem...

2019. máj. 17. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi a bánat az a pánszexuális?
2019. máj. 17. 14:49
 6/8 A kérdező kommentje:
A pánszex az az, hogy nemtől függetlenül szeretsz bele valakibe, tehát nem számít, hogy az adott illető milyen nemiszervvel rendelkezik, hogy milyen neműnek vallja magát, mert te a személyiségébe szeretsz bele. Fapadosan mondhatnánk hogy nagyjából ugyanaz mint a biszexuális, de ez inkább érzelmi síkon befolyásolja az embert nem szexuális síkon és saját tapasztalat alapján érzelem nélkül egyik nem sem kifejezetten befolyásol szexuálisan.
2019. máj. 17. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó a kapcsolatom a szüleimmel, de semmiképpen sem mondanám el nekik még elköltözés után sem. Sőt az egész rokonság ilyen. Mindenki fejében az a kép él, hogy az a normális, ha egy nő és egy férfi van kap párkapcsolatilag és szexuálisan együtt, egy nő egy férfivel éljen együtt és kössön házasságot. Én 22 éves vagyok, de nem volt még komoly kapcsolatom. Voltak próbálkozások, de még nem jött össze. És folyton nyaggatnak is ezzel, hogy mikor lesz már barátom stb. Egyáltalán nem nyitottak erre.
2019. máj. 20. 07:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A szüleimmel remek a kapcsolatom,de ehez pont semmi közük.

Nyilván ha odáig fajulna a történet valakivel,akkor elöbb de inkább utobb bemutatnám. De nem tervezem,hogy azonos nemüvel élejek együtt hosszabb ideig.

2019. júl. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!