Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok ti akkor is tudtok szexelni a párotokkal ha a párotokkal ellenkező nemű emberek nagyon izgatnak?
Szóval vannak olyan időszakok,amikor csak az egyik vonz,aztán később meg a másik?
Szerintem ez természetes egy biszexnél.A barátod tudja,hogy izgatnak a lányok is?
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nincs barátom, csak rettegek ettől, hogy mivel biszex vagyok ezért majd miattam fogunk szétmenni, emiatt. :(
Emiatt ne rettegjél.:)
Főleg előre ne.Egy férfit és egy nőt,nem lehet "ugyanúgy" szeretni,majd meglátod,hogy tudsz két kapura játszani,idővel meg majd kiderül,hogy melyik nem vonz jobban.Az sok mindent eldönt.Én is vonzódom a nőkhöz is,szoktam róluk ábrándozni,stb.de attól még a barátommal élvezetes a szex és kívánom is.
Jelenleg a lányok jobban vonzanak vagyis egy jóideje már. Ezek szerint lehet, hogy csak egy leszbikus kapcsolat lesz majd jó számomra?
Mielőtt volt nálam ez a váltás, több fiú fiú is tetszett, meg mindig megugrott a gyomrom (jó értelemben) mikor helyes fiút láttam.
Most meg a lányokkal van így.
Akkor majd kiderül,hogy melyik nemmel szeretnéd leélni az életed és melyik az,amelyik csak amolyan "pótlék" lesz,csúnyán kifejezve.
Nem lesz gond veled,ne aggódj,csak mindig oszd meg a jelenlegi partnereddel majd,hogy mi a helyzet a szexuális orientáltságoddal és akkor tiszta lappal indulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!