Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szeretői párkapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői párkapcsolatban részed volt, segítenél?

Figyelt kérdés

Olyan ember tapasztalataira vagyok kíváncsi, aki élt/volt szeretői párkapcsolatban olyan egzisztenciálisan független emberrel aki atsegitette őt a tapasztalataival és anyagiakkal a nehéz helyzet/helyzetekben együttlétért cserében.

Igen tudom kicsit piszkos téma, és erről nem sokan beszélnek. De jelen pillanatban aktuális téma ez most az életemben.

Csakis kizárólag érintett emberek véleményére vagyok kíváncsi, illetve akik már hallottak erről.

Röviden Sugarboy témáról lenne szó. Ezzel kapcsolatban bármit meghallgatok.

Igen dolgozok tisztességes ember vagyok, ettől függetlenül érdekelhet és érinthet akár engem is.

Előre is hálásan köszönöm a válaszokat.

23

2020. jún. 17. 16:38
 1/3 A kérdező kommentje:
Ez nem tarskereses, konkrétan nem szeretnék rossz döntést hozni az életemben ezért kíváncsi vagyok megélt emberek tapasztalataira.
2020. jún. 17. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem szeretői kapcsolatnak hívják, hanem ahogy leírtad: sugarboy - azaz kvázi prostitúció, csak éppen egy állandó kuncsaftod van.

A tapasztalat... meg ahány ház annyi szokás. Teljesen emberfüggő. Van amelyik sugardaddy csak megy ürít, lelécel (és próbája minél olcsóbban letudni a dolgot), van amelyik nem annyira garasos, normálisan áll a másikhoz. Egy biztos, hogy a napirendedbe annyiban beleszól, hogy a pénzéért elvárja, hogy amikor neki kedve van akkor te állj rendelkezésre és ne sokat "finnyáskodj" mikor hogy jó neked és mikor nem.

2020. jún. 17. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt részem, ha gondolod elmesélem
2020. jún. 17. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!