Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manly kérdése:
Lányok ha részt vennétek egy biszexuális partiban 2 fiú 1 lány, milyen szerepet vállalnátok szívesen ?
Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 12:19
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy a két másik srác mit. Mindenképpen úgy kéne, hogy senki nem kényszerből csináljon semmit.
Igazából én úgy csinálnám, hogy az aktus közben, vagy ha több van, akkor egymás után, szerepet cserélnénk.
2/7 anonim válasza:
En lennék a királylány akinek minden kérését teljesíti a pasi.. minden kívánságomat lesnék és azt tennék amit csak akarok velük.. :P
3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, de pont az a kérdés, hogy Te mit preferálnál leginkább.
2020. jún. 9. 12:36
4/7 anonim válasza:
Én lennék az ápoló néni és leápolnám a fiúkat.
5/7 anonim válasza:
En pl azt hogy ha az egyikukkel dugnék a masikat pedig orálisan kenyeztetnem.. az analt igyekeznek elkerulni, nem vagyok annyira erte oda viszont tuti jo elmeny lehet hogyha egyszerre a p*ncimban és a számban is tórtenik valami :P
6/7 anonim válasza:
A nő szerepét, bizonyára azt vártad, hogy majd felcsatissal mindkét pasit - de ők majd csinálják maguknak, illetve ha erre vágysz akkor ahhoz nem kell 2 pasi, csak egy (+egy nő).
7/7 A kérdező kommentje:
Nem én lennék az egyik pasi az biztos, de megnézném az akciót ha jelen van egy nő.
2020. jún. 9. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!