Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oldrockboy kérdése:
Sok biszexuális BDSM rajongó van?
Figyelt kérdés
Normális válaszok,privát észrevételek is érdekelnek.2020. jún. 8. 08:04
1/9 anonim válasza:
erre most statisztikát linkeljünk, vagy mit vársz?
vagy mondjuk azt, hogy sok és kész?
2/9 anonim válasza:
Mivel mindenki titkolja,honnan tudhatnánk?
3/9 anonim válasza:
A BDSM kör tapasztalatom szerint elég kicsi. Sajnos. Főleg fiatal van kevés. Én mindig idősekbe botlok. Emiatt nem is nagyon élhetem ki. F 29
4/9 anonim válasza:
#3:
gondolom max a baráti társaságodban nézhettél szét, ha ezt látod
mivel elég sokakat izgat a BDSM, a fiatalok közül is rengeteget
F
5/9 anonim válasza:
A soft bdsm, lightosabb dolgok pl engem is izgatnak, amikor az élvezetet a fájdalom okozza, na azt nem bírom.
6/9 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy csak az idősek azok, akkor ajánlanék egy gondolatot. Egyszer ők is voltak fiatalok ugyanezekkel a vágyakkal.
7/9 anonim válasza:
Ettől még igaz, hogy idősebbek vannak főleg. Fiatalon a többség nem éli még meg. Én pl fiatalnak tartom magam még. De 18 évesen még közel se vágytam erre. Sőt még pár éve se. Nemrég 27 évesen csaptam bele.
8/9 anonim válasza:
Egy jó domináns srácra kíváncsi lennék. Első élmény lenne de izgatna. Fiúval cska így érdekel bármi is.
9/9 anonim válasza:
Biszex vagyok és izgat a BDSM szóval plusz egy a statisztikádhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!