Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pánszexuálisok szerint a heterók melegek és biszexek perverzek?
Huszonéves biszex fiú vagyok, és egy ismerősömmel beszélgettünk a pánszexualitásról.
Szóval aki nem pánszex, az csak agyatlan szexgép? Mivel a pánok az "emberek lelkébe" szeretnek bele, nem abba, hogy mi van az emberek lába között. Máshogy mondva az elsődleges nemi jellegektől függetlenül szeretnek bele az illetőbe. De könyörgöm csak az elvetemült barmok lesznek szerelmesek kizárólag a mellekbe vagy fenékbe! A többi embert is eshet szerelembe mert valakinek olyan a személyisége, a lelke, ami elképesztően vonzó! (heteróknál is előfordul) Ezért vagyok biszex, mert tudok fiúkba és lányokba is szerelmes lenni, és nem (csak) a kinézetük miatt. A legtöbb magát pánszexnek valló ember nem aszexuális!!! Magyarul ha valaki pánszex, azaz a LÉLEKBE SZERET bele, akkor csak a LÉLEK (azaz szerelem) vonzza, a TEST NEM. Szóval biszex.
Én ismerek pánszexuálist, aki tényleg az emberek lelkébe szeret bele, de őt nem is vonzza a szex (ilyen téren aszex). Viszont ha valakit a test is vonz, és mind a két nemet szereti, akkor biszexnek kell lennie. Így tehát az én szótáramban a pánszexuálisok inkább a "aszexuális-biszexek" összefoglaló neve, semmint valami felsőbbrendű dolog mint a biszexualitás.
Szerintem a pánszexualitás is eredetileg inkább a "mindkét nem iránt érdeklődő aszexuálisok" és nem az aminek sok magát pánnak felcímkéző ember használja. Kíváncsi lennék a véleményekre. Kérlek ne anyázással és "te hülye vagy" kommentekkel gyertek, hanem ha időtök engedi, fejtsétek ki a véleményeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!