Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A pánszexuálisok szerint a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pánszexuálisok szerint a heterók melegek és biszexek perverzek?

Figyelt kérdés

Huszonéves biszex fiú vagyok, és egy ismerősömmel beszélgettünk a pánszexualitásról.

Szóval aki nem pánszex, az csak agyatlan szexgép? Mivel a pánok az "emberek lelkébe" szeretnek bele, nem abba, hogy mi van az emberek lába között. Máshogy mondva az elsődleges nemi jellegektől függetlenül szeretnek bele az illetőbe. De könyörgöm csak az elvetemült barmok lesznek szerelmesek kizárólag a mellekbe vagy fenékbe! A többi embert is eshet szerelembe mert valakinek olyan a személyisége, a lelke, ami elképesztően vonzó! (heteróknál is előfordul) Ezért vagyok biszex, mert tudok fiúkba és lányokba is szerelmes lenni, és nem (csak) a kinézetük miatt. A legtöbb magát pánszexnek valló ember nem aszexuális!!! Magyarul ha valaki pánszex, azaz a LÉLEKBE SZERET bele, akkor csak a LÉLEK (azaz szerelem) vonzza, a TEST NEM. Szóval biszex.

Én ismerek pánszexuálist, aki tényleg az emberek lelkébe szeret bele, de őt nem is vonzza a szex (ilyen téren aszex). Viszont ha valakit a test is vonz, és mind a két nemet szereti, akkor biszexnek kell lennie. Így tehát az én szótáramban a pánszexuálisok inkább a "aszexuális-biszexek" összefoglaló neve, semmint valami felsőbbrendű dolog mint a biszexualitás.

Szerintem a pánszexualitás is eredetileg inkább a "mindkét nem iránt érdeklődő aszexuálisok" és nem az aminek sok magát pánnak felcímkéző ember használja. Kíváncsi lennék a véleményekre. Kérlek ne anyázással és "te hülye vagy" kommentekkel gyertek, hanem ha időtök engedi, fejtsétek ki a véleményeteket!

2020. jún. 4. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak az interszexuálisok is, akikről nem lehet megmondani, hogy férfi vagy nő, mert mind a két nem jellegzetességeivel rendelkezik. Pl egy ember aki úgy néz ki mint egy nő, mégis férfi nemi hormonja és heréi vannak. Vagy fordítva. Ilyenekhez nem hiszem hogy sok biszexuális vonzódna. A pánszexuális viszont igen, ugyanis ők nem néznek bele annyira más nadrágjába, mint a biszexek.
2020. jún. 5. 14:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha valakinek férfi nemi hormonjai vannak, akkor nem fog úgy kinézni, mint egy nő. Tévében láttam a szakállas nőt, aki hormonbaj miatt néz ki úgy, mint egy férfi, de ettől függetlenül vaginája és méhe van. Ennyi erővel interszexuálisnak számítanak a hormonkezelt transzszexzálisok is. Én úgy tudom, hogy interszexuális az, akinek nem egyértelműen férfi vagy női ivarszervei vannak. Ha hormon probléma miatt férfias mondjuk egy nő, vagy fordítva, az még nem interszexualitás.
2020. jún. 5. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értem, hogy ha a férfi nemi horomonok vannak többségben és heréi vannak, akkor nem nőies jegyeket fog képviselni a teste.
2020. jún. 5. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

2020. jún. 5. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!