Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem magam kevesebbnek nő létemre egy férfinél?
Azzal vert meg a sors, hogy női testbe születtem, de szexuális téren nem tartom magam annak. Értem ez alatt azt, hogy az ágyban én szeretnék lenni az aktív (behatoló), domináns fél. Voltaképp mindig is erre vágytam. A hagyományos női oldalt már volt szerencsém kipróbálni, és bár fejben sem vonzott különösebben soha, a tapasztalat csupán megerősített abban, hogy ez bizony nem való nekem. Magyarán nem vágyom rá, hogy meg legyek dugva, az ellenkezője viszont már a szexualitásom ébredése óta vonz. Pechemre viszont erős vaginaundorom van ( a sajátomat is gyűlölöm), a női test/lélek pedig egyáltalán nem vonz, ellenben a férfiakkal, akiket szexuális/fizikai szempontból egyszerre irigylek és csodálok.
A gond az, hogy ehhez biszex társat kell találjak. Ugyanakkor e ponton van bennem egy elképesztő irigység/féltékenység a férfi nem iránt. Mármint, hogy én a kis strap-onommal csupán egy rossz vicc leszek, egy “hülye, identitászavaros liba”, és sosem fogok tudni egy biszex férfinak akkora élvezetet okozni, mint egy rendes férfi. És előbb vagy utóbb félre fog lépni az illető, mert pénisz híján én nem fogom tudni neki megadni, amire vágyik. És megvehetem én a lehető legdrágább, legélethűbb dildót/felcsatolhatóst, az attól még ugyanúgy csak egy gagyi, műanyag kacat, nyilván aligha pótolhatja a hús-vér testrészt, az ondó hiányáról nem is beszélve. (Tudom, bizonyára erre is vannak különféle művi praktikák, de a természet adta “anyaghoz” ez sem érhet fel.)
Arról nem is beszélve, hogy egy férfi test ugyebár teljesen másként szép/vonzó, mint egy női. S noha, objektíve, mintegy “reális” szemmel nézve nem tartom magam csúnyának, mégsem érzem, hogy szexuálisan, pontosabban testileg vonzó lehetnék egy biszex pasi számára.
A hetero férfiak véleményére nem adok, már csak azért sem, mert a többségnek igen alacsonyan van az igényszintje, bókolnak azok gyakorlatilag bárkinek, aki megüti náluk a “dugható” kategóriát (magyarán, aki egy fokkal szebb az ördögnél).
A kérdésem tehát elsősorban a biszexuális férfiakhoz, illetve hozzám hasonló helyzetben lévő nőtársaimhoz szól:
Jogos-e a félelmem, hogy minden őszinte vágyam és igyekezetem ellenére sosem fogok tudni önmagamban teljes gyönyört okozni egy biszexuális férfinak, ergo pótolni egy férfit? (Ismét hangsúlyoznám, hogy most a párkapcsolatnak szigorúan csak a szexuális részéről beszélünk. Ágyon kívül mondhatni “rendes” lány/nő vagyok.)
Amennyiben igen, hogyan tehetném ezen magam túl érzelmileg? Segítene esetleg, ha külsőre is maszkulinabb lennék?
Mondjuk, szerintem nem állna jól, mert egyfelől túl lányos az arcom, illetve a csípőm is széles. Igaz, mellem alig van - természetesen az is B kosaras - túl kicsi ahhoz, hogy rendes mellnek hasson, ugyanakkor túl nagy ahhoz, hogy “fiús” benyomást keltsen. Úgyhogy férfiruhában meg rövid hajjal inkább néznék ki bohócnak, semmint “szépfiúnak”. Kínomban már a gyúráson/testépítésen, illetve a hormonkezelésen is gondolkodtam, de nem tudom, segítene-e, vagy csak még mélyebbre süllyedne tőle az önértékelésem.
Vagy itt már csak a pszichológus segíthet?
Ha bárkinek, bármilyen tanácsa, megerősítése, esetleg cáfolata van az általam elmondottakhoz, kérem, ne tartsa magában. :’D
Rágódtam egy sort azóta a dolgon, de nem lettem sokkal okosabb annak tekintetében, hogy mi is vagyok. A külsőmmel igazából elégedett is vagyok, meg nem is. Úgy értem, különböző FTM “átalakulásos” videókat látva rá kellett jöjjek, hogy férfias külsőt egyáltalán nem szeretnék, szakállal meg migyemásssal. A goth stílussal egybekötött androgün külső már egy fokkal jobban tetszene, mellesleg, nekem is az ilyen jellegű férfiak tetszenek, pláne, ha megvan hozzá az egyéniségük is.
Igazából, ha farkam lenne, az jelentősen csökkentené a belső frusztrációmat, más, pláne látványos változásra voltaképp nem is vágyom. Ám pechemre ez a legnehezebben kivitelezhető, s ebből kifolyólag a leginkább kockázatos része az átalakító műtétsorozatnak, és még így is kvázi esélytelen, hogy az eredetinek teljes funkcionalitását betöltse.
Ami meg a melleimet illeti, nos, azokból vagy nagyobbat szeretnék, vagy kisebbet, hogy egyáltalán ne legyen, ennek tekintetében még nem jutottam teljes konszenzusra magammal.
Ami tehát a külsőségeket/testalkatot illeti, szívesebben lennék nőies férfi, amolyan domináns “femboy”, semmint fiús lány (tomboy), vagy “férfi”. A jellememmel nagyjából elégedett vagyok, talán csak határozottabb kisugárzást szeretnék (ennek gondolom a belső frusztrációim szabnak gátat).
Nem tudom, említettem-e korábban, de a hetero férfiakkal egyáltalán nem jövök ki. Persze, nyilván akad kivétel, ám bő 90%-uk elképesztő módon taszít intellektuális szempontból. Rendre olyan érzésem van, amikor velük társalgok, mintha elbeszélnénk egymás mellett, arról nem is beszélve, hogy rendre megkapom tőlük, hogy azért vagyok olyan, amilyen, mert nem volt még részem jó/kielégítő szexben... Aha, persze! Nyilván ezért nem vágytam a “hagyományos” szexre már tizenévesen sem, még mielőtt bármilyen külső hatás/inger érte volna a szexualitásomat.
Amiket pedig a többségetek ír, az mind szép és jó, kár, hogy javarészt frázisok, közhelyek. Ennek ellenére én nem pontoztam le senkit és nem is tervezem, mert becsülöm, hogy érkeztek azért válaszok a kérdésemre.
Ugyanakkor, a realisztikusabb, ok-okozati összefüggésekkel, indoklásokkal ellátott kommentek azonban kétségkívül hasznosabbak lennének, az üres lelkisimivel nemigen vagyok előrébb.
Teljes ok-okozati összefüggést csak ennyiből nem fog tudni senki adni neked sajnos, ez az egész egy hosszú önismereti folyamat végén lesz csak meg. Ez is közhely,de ezek nem véletlenül vannak, általában mind igazak is.
A lényeg hogy érd el azt az állapotot, amivel elégedett vagy magaddal, és ne akard beskatulyázni magad, mert minek, fölösleges. (Amúgy non-binary vagy talán).
Szívesen beszélgetnék veled, ha van kedved kiönteni a lelked
Összejövünk. Imádod a valódi, hús-vér farkam. Fogdosod, szopod, szaglászod, ízleled, mert igazi.
Ezután szub lányokat keresünk, akiknek ellátjuk a baját. Van igazi farkunk. A miénk. Én nyomom, te fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!