Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nővelhető az ánusz szorító ereje?
Figyelt kérdés
20 éves biszex fiú vagyok. Otthon készített dildót és kézkrémet használok, szeretek durván behatolni. Sajna, a bél tisztitását mostanában tanultam meg.
Azt szoktam érezni, hogy nem zár össze megfelelően az ánusz így néha galamb el repül vagy hasonló. Székelési problémáim nincsenek, esetleg azt érzem hogy a nyílásnál ott van az anyag ez úgy gond nekem, hogy nem érzem biztosra a szorítást, sokszor laza. Viszont szeretem az anált pedig.
2020. máj. 26. 06:26
1/5 anonim válasza:
Azt már sehogy.
Tovább csinálod lehet a gatyád is fosos lesz.
2/5 anonim válasza:
Lehet tornáztatni a záróizmokat, de a durva behatolás bizony valóban eredményezhetbilyet, és még akár rosszabbat dolgokat is. A tágításnak is meg van a megfelelő módszere, ahogy a behatolásnak is.
3/5 A kérdező kommentje:
2-es. Megtudod mondani, hogy milyen tornázás vagy ehhez van e valami oldal ahol leírják a tornázás menetét?
Helyre szeretném hozni, mindenképp.
2020. máj. 26. 14:26
4/5 anonim válasza:
Már alapból az is segíteni fog hogyha vagy 2 hétre abbahagyod a popsi izgatását.
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy szoktam, akár több időre is pihentetem, de utána is lazábbnak érzem.
2020. máj. 26. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!