Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ha megtudnátok, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha megtudnátok, hogy a pasitoknak volt crossdresser vagy biszex időszaka, akkor kidobnátok?

Figyelt kérdés

2020. máj. 19. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Én ki
2020. máj. 19. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Ki - mert nem volt őszinte és nem mondta meg korábban.
2020. máj. 19. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Ugye te az a csávó vagy, aki rám ír, ha igennel válaszolok?
2020. máj. 19. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Kidobnám szó nélkül.
2020. máj. 19. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de lehet zavarna, hogy nem mondta el hamarabb.

Az a múlt..és nem is annyira lényeges dolog(nem függő volt, nem sötét), szóval semmi feleképpen sem dobnám ki.

2020. máj. 21. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted az időszakot? Mi bej jelent ez meg? Kizárólag magában, felvett noi ruhákat, maszti ilyesmi. Vagy akar nőnek öltözve volt pasival szex is , volt igy szórakozni meleg klubban, esetlen webcamon naponta nyomta online mas pasikkal, v nézhettek ahogy noi ruhában vonaglik? Aztan abba maradt?

Érted, nem kötekedés, de van egy szeles a kála, es egyrészt bele felvet, mert lehetett ez valami kalandozás egy magányos időszakban ,par noi ruha társaságába, persze ha ez elmult volna nem kene most rágódni rajta. Aztan ott van h online kialakított mar erre szokasrendszert, van neve, imidzse stb akkor valszeg nem is tartós a leállás, es akkor meg mar rég be kellett volna számolni errol a barátnőnek. Meg ott van h ha mar létesített szexuális kapcs is pasikkal nőnek öltözve, az mar teljesen egyértelműen orientáció is es akkor meg minek van az a szegeny barátnőp? Szoval kedves kérdező megmondanád pontosabban mit jelent az időszak, meg h mar nincs? Koszonom

2020. júl. 29. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez az időszakos dolog engem is érdekel. Van ilyen is? Ha egy ilyenbe belemegy egy faszi az meleg,nem v bi minimum

Van aki állítja h hetero , elhiszem én, de ezt így hetesiként bevállalni, aztán meg soha nem csinálni furán hangzik. Voltál akkor palikkal is? Meddig "mentel" el mennyi ideig tartott miből hiszed h csak volt?

Elmondtad ?

Sztem fontos az őszinteség és erre is biztatlak!

2020. aug. 14. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!