Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megtudnátok, hogy a pasitoknak volt crossdresser vagy biszex időszaka, akkor kidobnátok?
Nem, de lehet zavarna, hogy nem mondta el hamarabb.
Az a múlt..és nem is annyira lényeges dolog(nem függő volt, nem sötét), szóval semmi feleképpen sem dobnám ki.
Hogy érted az időszakot? Mi bej jelent ez meg? Kizárólag magában, felvett noi ruhákat, maszti ilyesmi. Vagy akar nőnek öltözve volt pasival szex is , volt igy szórakozni meleg klubban, esetlen webcamon naponta nyomta online mas pasikkal, v nézhettek ahogy noi ruhában vonaglik? Aztan abba maradt?
Érted, nem kötekedés, de van egy szeles a kála, es egyrészt bele felvet, mert lehetett ez valami kalandozás egy magányos időszakban ,par noi ruha társaságába, persze ha ez elmult volna nem kene most rágódni rajta. Aztan ott van h online kialakított mar erre szokasrendszert, van neve, imidzse stb akkor valszeg nem is tartós a leállás, es akkor meg mar rég be kellett volna számolni errol a barátnőnek. Meg ott van h ha mar létesített szexuális kapcs is pasikkal nőnek öltözve, az mar teljesen egyértelműen orientáció is es akkor meg minek van az a szegeny barátnőp? Szoval kedves kérdező megmondanád pontosabban mit jelent az időszak, meg h mar nincs? Koszonom
Hát ez az időszakos dolog engem is érdekel. Van ilyen is? Ha egy ilyenbe belemegy egy faszi az meleg,nem v bi minimum
Van aki állítja h hetero , elhiszem én, de ezt így hetesiként bevállalni, aztán meg soha nem csinálni furán hangzik. Voltál akkor palikkal is? Meddig "mentel" el mennyi ideig tartott miből hiszed h csak volt?
Elmondtad ?
Sztem fontos az őszinteség és erre is biztatlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!