Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez imponál egy biszex nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez imponál egy biszex nőnek vagy inkább zavarba hozza?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi szemében egy bi nő attól még inkább nőiesebb , vonzóbb ha a saját neméhez is vonzódik.

Valahogy szememben ettől izgatóbb és nőiesebb lesz a kisugárzása.

Ezt természetesnek tekintem ha nőkhöz is vonzódik, megcsalásnak meg végképp nem mivel én azt az élvezetet nem tudnám megadni neki amit egy másik nőtől kap.

Akit szeretek azt miért tiltanám attól ami neki örömöt szerez...

F/43

2020. máj. 19. 11:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
95%

#26 amit belinkeltél az hogy jön ide?

Meg amúgy is arra a kérdésre jött 5 nap alatt három válasz, amiből egy ellenkező vélemény, egyet meg kb te írtál.

2020. máj. 20. 22:05
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Így van, nem megcsalás ha tud róla és beleegyezik akármennyire is vicces ez szerinted. Az viszont undorító és nem helyén való, ha a másikból hülyét csinálva a háta mögött csalja, miközben a párja megbízik benne.
2020. máj. 20. 22:06
 33/38 anonim ***** válasza:
96%
Úgy jön ide, hogy a vannak olyan nők, akiket izgat, ha két pasit együtt látnak. Nem csak a pasikkal van ez fordított helyzetben. Csak a biszex pasik ennek inkább örülnek, nem úgy, mint az itt válaszoló nők. Csak a két oldalt hasonlítottam össze és egy választ sem én írtam, miért írtam volna, amikor közöm nincs hozzá?:D Csak megláttam a kérdést egyébként itt is ugyanazok válaszolnak csak a vita miatt több válasz van.
2020. máj. 20. 22:10
 34/38 anonim ***** válasza:
95%
Jó csak abban a kérdésben alig van válasz, szóval bármit is akarsz vele érzékeltetni, abból nagy következtetést nem tudunk levonni.
2020. máj. 20. 22:18
 35/38 A kérdező kommentje:

Már bánom,hogy kírtam a kérdést, nem gondoltam,hogy az itt jelenlévő korosztály ennyire óvodá szinten van.

Üres vitatkozás lett az egész.

Szerintem felejtsük is el az egészet, biztos csak álmodtam a témát....

2020. máj. 20. 22:22
 36/38 anonim ***** válasza:
95%
Elég vicces, hogy kiírsz egy ELDÖNTENDŐ kérdést, mint aki kíváncsi MINDEN véleményre, de ha valaki nem ért veled egyet az óvodás szint meg üres vitatkozás. :D
2020. máj. 20. 22:25
 37/38 A kérdező kommentje:

Bocsáss meg de olvastad a kislányok vitáját EGYMÁSSAL?

Ha igen akkor ott a válasz miért hagyom magukra az okosokat.

2020. máj. 20. 22:35
 38/38 anonim ***** válasza:
96%
Most már kislány vagyok? Szerintem a 36-os az egyik kislány, én meg a másik. (akinek szimpatikusnak tartottad a válaszát.)
2020. máj. 20. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!