Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez imponál egy biszex nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez imponál egy biszex nőnek vagy inkább zavarba hozza?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi szemében egy bi nő attól még inkább nőiesebb , vonzóbb ha a saját neméhez is vonzódik.

Valahogy szememben ettől izgatóbb és nőiesebb lesz a kisugárzása.

Ezt természetesnek tekintem ha nőkhöz is vonzódik, megcsalásnak meg végképp nem mivel én azt az élvezetet nem tudnám megadni neki amit egy másik nőtől kap.

Akit szeretek azt miért tiltanám attól ami neki örömöt szerez...

F/43

2020. máj. 19. 11:04
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
80%

Valaki konyorgom magyarazza mar meg nekem, hogy ha valaki szerelmes a parjaba, miert akarná mással latni, vagy hogy massal legyen?!?!? Ha egyutt vagyok a szerelmemmel akkor csak az enyem, es nem arra elvezkedek, hogy massal van. Valamint!! Ō sem akar massal/masik nemmel lenni, hiaba biszexualis!!!!!!! A biszexualitas nem egyenlo azzal, hogy egy idoben mind a ketto nem kell!!! Mikor jut mar el az ostoba agyatokig??? Aki mas nemuvel is lenni akar a parja mellett az meg NEM szerelmes a parjaba. Pont. Es az elso valaszolonak: total a szivembol szoltal!! Azt hiszik minden biszex no csak a szexet szereti egy novel. De mikor verik a f...ukat a tudatra, hogy a csaja mas novel van, mert "AZ NEM megcsalas" (rohogok), majd a csaja beleszeret a nobe es otthagyja a pasit a fenebe akkor majd boghet.

"Tehát mit tudna egy másik pasi amit én nem..?" Sok mindent!! Hiaba ugyan olyan nemu mint te, lehet mindenben sokkal jobb.

A kerdesre valaszolva: Ha megtudnam hogy a pasim arra csorgatja a nyalat, hogy en biszex vagyok-... Ja, ilyen nem lenne, mert nem ostobakkal szoktam osszejonni. Hanem olyannal aki szerelmes belem es csak azt akarja, hogy vele legyek.

2020. máj. 19. 18:35
 12/38 anonim ***** válasza:
85%
Érdekes, fordított esetben egy biszex pasi örülne, ha a barátnője nyitottabb lenne és megengedne dolgokat.
2020. máj. 19. 18:50
 13/38 anonim ***** válasza:
87%
11 Szerintem, ha nagyon szeretsz valakit, akkor nem sajátítod ki. Miből gondolod, hogy nincsen olyan nő, aki szerelmes az ellenkező nemű párjába, de vágyik nőkre is és ezt közös megbeszélés alapján meg is éli? Pasiknál is vannak olyanok, hogy azonos neműekhez érzelmileg nem vonzódnak, de szexuálisan igen.
2020. máj. 19. 18:55
 14/38 anonim ***** válasza:
48%
Utolso: Nem, ha szerelmes vagyok egy ferfibe, akkor NEM kell no, hiaba vagyok biszexualis. Akivel egyutt vagyok, abba szerelmes vagyok, igy minden teren kielegit. Es nem kisajatitasrol beszelek. Aki szerelmes nem akar massal lenni, hiaba mas nemu a masik ertsd mar meg te nagyon hulye
2020. máj. 19. 19:17
 15/38 anonim ***** válasza:
97%

Mit tudna nyújtani egy másik pasi amit te nem? Hujujujj... Soroljam?

Csak azért, mert mindannyiótoknak farkatok van nem ugyanolyan a szex veletek se.

Az se zavarna, hogy a lány aki felszedi az asszonykádat 100x jobban nyal és mikor ujjazza 5x elélvez, veled meg jó ha egyszer összejön a dolog/alkalom? :D

2020. máj. 19. 19:59
 16/38 anonim ***** válasza:
83%

"Utolso: Nem, ha szerelmes vagyok egy ferfibe, akkor NEM kell no, hiaba vagyok biszexualis. Akivel egyutt vagyok, abba szerelmes vagyok, igy minden teren kielegit. Es nem kisajatitasrol beszelek. Aki szerelmes nem akar massal lenni, hiaba mas nemu a masik ertsd mar meg te nagyon hulye"

Lehet, hogy neked nem kell, de lehet, hogy más nem így működik. Vannak olyan nők, akik szerelmesek a pasijukba, de vágynak nőre is testileg. Miért vagy ilyen agresszív? Miért nem elég neked a mondat végére egy kérdőjelet írni? Én férfiként tudok kulturált módon írni, te nem értem miért vagy agresszív. Csak azért, mert nem értünk egyet valamiben, nem kell a másikat lehülyézni és nem kell minden nőt egy kalap alá venni.

"Ha egyutt vagyok a szerelmemmel akkor csak az enyem"

De, ez kisajátítás, a szerelmemre én azt mondom, hogy szeretem, nem azt, hogy csak az enyém, mint egy tárgy.

2020. máj. 19. 20:40
 17/38 anonim ***** válasza:
63%
Azt, hogy "csak az enyem" nyilvan nem szo szerint ertem, pl. nem ugy, hogy nem beszelhet a barataival, stb.... Kapcsolatban velem van, nem massal (is) es ezt o is igy gondolja. Mivel szerelmesek vagyunk egymasba (nõ-nõ vagyunk) nem kell neki semmilyen f.sz, hogy jol erezze magat, mivel tokeletesen kielegitem minden teren. Erzelmileg es szexualisan is. De ezt te ugysem erted
2020. máj. 19. 20:58
 18/38 anonim ***** válasza:
78%
Sejtettem, hogy két nőről van szó, bár először azt hittem az írásod alapján, hogy pasi vagy, mert nem egy nőre vall a viselkedésed. Egyébként miért ne érteném? Szép dolog, ha két ember szereti egymást és csak egymással foglalkoznak. De te nem akarod felfogni, hogy nem mindenki így működik. Van olyan, hogy szeretik egymást, mégis megengedett a félrelépés akár heterok között is és ez nem megy a kapcsolat rovására. Valaki számára belefér vagy még imponál is neki, de van aki elképzelni sem tudja. Ahány ember annyiféle.
2020. máj. 19. 21:09
 19/38 anonim ***** válasza:
97%
Jo, oke, alairom, mindenkinek mas fer bele. De miert kell annyira magabiztosan mondani egy pasinak, hogy "novel van a nom akkor az nem megcsalas"? Egy no nem ember? Egy no nem lehet jobb? Egy nobe nem szerethet bele a baratnoje? Hat de. Es akkor viszont megis megcsalas. Akkor mit szol majd?
2020. máj. 19. 21:18
 20/38 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem egy kicsit más az, ha a pasi háta mögött csinálja, vagy úgy, ha tud róla a pasi. Ha tud róla, akkor nem megcsalás. Szerintem ebben olyan dolog lehet, hogy a pasi csak kedveskedni szeretne ezzel a nőnek, hogy ha igénye lenne rá, akkor megengedi, hogy félrelépjen nővel. Ha férfivel csalná meg, akkor érthető, hogy rosszul esne a férfinek. De nyilván személyiségfüggő, valakinek sem ez sem az nem férne bele.
2020. máj. 19. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!