Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez imponál egy biszex nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez imponál egy biszex nőnek vagy inkább zavarba hozza?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi szemében egy bi nő attól még inkább nőiesebb , vonzóbb ha a saját neméhez is vonzódik.

Valahogy szememben ettől izgatóbb és nőiesebb lesz a kisugárzása.

Ezt természetesnek tekintem ha nőkhöz is vonzódik, megcsalásnak meg végképp nem mivel én azt az élvezetet nem tudnám megadni neki amit egy másik nőtől kap.

Akit szeretek azt miért tiltanám attól ami neki örömöt szerez...

F/43

2020. máj. 19. 11:04
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
59%

"Egy no nem lehet jobb? Egy nobe nem szerethet bele a baratnoje?"

Egy nő lehet jobb más értelemben, amit egy pasi nem tud neki megadni. Vannak olyan nők, akiknek tényleg csak szexre kellenek nők, kapcsolatot csak pasival tud elképzelni.

2020. máj. 19. 22:51
 22/38 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ekkora vita est lett az egyszerű kérdésemből,nem csatlakoztam mert a részletek hidegen hagynak, viszont egy hozzászóló szimpatikusan gondolkozik, ő pedig a 21-es!

Pont erre gondoltam én is.

2020. máj. 20. 07:16
 23/38 anonim ***** válasza:
79%

A második oldal nekem értelmetlen fröcsögés, úgyhogy ahhoz nem mondok semmit, de az ilyen kérdezõket nem értem.

Felteszel egy eldöntendõ kérdést, minden válasz ami jön egyöntetûen ellent mond a véleményednek, de csak a saját igazadat hajtod.

Aztán jön egy önigazolást adó válasz, azzal akkor persze hogy vele egyetértesz, csak akkor nem volt értelme mások véleményét kikérni, ha csak a sajátod akarod erõsíteni.

2020. máj. 20. 09:03
 24/38 A kérdező kommentje:

Kedves 23-as!

Ez az oldal eről szól!

Kiírnak egy kérdést, páran válaszolnak rá, és ki a maga meglátása szerint értékeli a kommenteket.

Számomra ő adta a szimpatikus választ , a többiek eltérnek attól a válaszoktól amik nekem tetszenének, mivel ahogy én az általam leírtakban nem látok semmi kivetni valót.

És elnézést kérek azoktól akikkel nem értek egyet és van saját véleményem...

2020. máj. 20. 10:13
 25/38 anonim ***** válasza:
86%
A tobbiek elternek attol a valasztol, amik nekem tetszenek - hat persze, mivel megmondtak a tenyeket, pedig te azt vartad, hogy mindenki idejon elvezkedni, hogy fuuuu de megdugnek 2 not egyszerre... Vagy a ri.anc, buliban csajjal smarolo, magukat menonek gondolo csajocskak helyeseleset vartad? Az meg szinten teny, hogy akarmikor otthagyhat a csajod egy noert, ha ahhoz jobban vonzodna, mint hozzad
2020. máj. 20. 19:04
 26/38 anonim ***** válasza:
80%

Ellenkező esetben is érdekesnek vagy izgatónak tartják a nők, nem csak ebben az esetben a férfiak. Egy aktuális kérdés.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__1..

2020. máj. 20. 19:10
 27/38 anonim ***** válasza:
95%

Na ezt meg nagyon birom "ha a pasi hata mogott csinalja akkor megcsalas, ha a tudtaval, akkor nem" :D vegulis.. ha tud rola, akkor is kinyal egy masik not... Akkor azert mert tudja nem megcsalas.. jol van :D

Meg kedveskedni akar.. es ha a no azt keri had legyen mas pasival? Megigeri, hogy csak erzelmek nelkul? Azt is engedjetek akkor neki, mert ugyan az!

2020. máj. 20. 19:38
 28/38 A kérdező kommentje:

27!

Látom te ezt a kapcsolat-érzelem pszichológiát nagyon metszed!

Mivel nem kaptam ilyen kimerítő választ a már korábbi kommentemben feltett kérdésemre így feltenném mégegyszer!

Szóval, mi a helyzet a most nagyon divatos hetero szexkapcsolatok résztvevőivel?

Közöttük esetleg nem alakulhat ki vonzalom?

Vagy ők csupán a biológiai ösztöneikre hagyatkoznak és elégítik ki vágyaikat?

2020. máj. 20. 20:37
 29/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem ertem a kerdest! Most divatos hetero kapcsolatok resztvevoi?!
2020. máj. 20. 20:44
 30/38 A kérdező kommentje:

Akik nem párok csak dugni járnak össze. Nyersen fogalmazva...

Írtam pár sorral feljebb,hogy szexkapcsolat résztvevőiről van szó.

2020. máj. 20. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!