Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Melyik pózban okozhat az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pózban okozhat az anális behatolás esetleges fájdalmat?

Figyelt kérdés

Volt már jó pár anális közösülésem és észrevettem hogy ha bizonyos szögből hatolok be a popsiba akkor okoz némi fájdalmat. De az eltérő partnerenként változó és méret is számít.

De nekem az tűnt fel hogy hátulról fájdalmasabb szokott lenni annak aki nem szokott hozzá vagy nem szereti.

2020. máj. 13. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem figyel a partnered, nincs megfelelően besikosítózva, nem fokozatosan csináljátok akkor bármelyikben fájdalmas lehet. Ettől még előfordulhat hogy valakinek egy adott póz kényelmetlen (különböző okokból). Csináld azt amelyik kényelmes, nem arról szól a szex hogy a fél kámaszútrát végig kell próbálni 1-1 aktus közben, hanem az élvezetről :)
2020. máj. 13. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az elsők voltak olyan érdekesen kényelmetlenek. Már lehet bármilyen pózban.
2020. máj. 13. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Mindegyikbe.
2020. máj. 16. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokban. De hamar megvolt a megfelelő poz ☺
2020. máj. 16. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha balfaxoskodás van, akkor bármelyikben.
dec. 5. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!