Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti kamaszkorban at estetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kamaszkorban at estetek ezen hogy nem tudtatok melyik nemhez vonzodtok?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
igen
2020. ápr. 30. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
igen
2020. ápr. 30. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 17 évesen.
2020. ápr. 30. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hm....Érdekes én el tudtam dönteni 17/L
2020. máj. 1. 00:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudni tudtam, de valahogy nem realizáltam magamban még tinédzserként, hogy biszex vagyok. Megnéztem úgy a lányokat, de nem mondtam volna még akkor, hogy biszex vagyok, hisz javarészt a férfiakhoz vonzódtam, érzelmileg meg kizárólag csak hozzájuk. Nem is tudtam volna elképzelni kapcsolatot lánnyal. Aztán ahogy felnőttem, jobban elkezdett kiforrni bennem, hogy ki is vagyok, azóta vallom magam biszexuálisnak. Akadtak azóta kalandozások (csak csók szintjéig, de tovább is mennék ha úgy adódna). Már nem mondanám azt sem, hogy lányhoz nem tudnék érzelmileg is vonzódni, bár példa még nem volt rá.

26N

2020. máj. 1. 02:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyesmi, idő kellett ahhoz, hogy tisztábban lássam
2020. máj. 1. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. máj. 1. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nekem kb. 10 év kellett ahhoz, hogy biztos legyek a biszexualitásomban.

F/bi

2020. máj. 1. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!