Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik nemhez vonzódtok jobban? Csak azzal a nemmel kezdtek akik jobban vonzanak vagy igazából ez teljesen mindegy?
Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 22:34
1/7 anonim válasza:
Engem érzelmileg inkább a lányok, de szexuálisan mindegy, talán egy picit jobban a fiúk úgy.
2/7 anonim válasza:
Minden téren a nők izgatnak jobban,néha fantázia szinten izgatnak a férfiak is szexuálisan
27f
3/7 anonim válasza:
Nők vonzanak inkább, férfiakkal csak szexelek
4/7 anonim válasza:
Csatlakozom az átlaghoz,szintén a nők, annyi különbséggel hogy én is az vagyok.
6/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy.Csak a jó szex számit.
7/7 Bacardiboykvar válasza:
Én vonzódni csak is nőhöz tudok, ami pasival van, az kizárólag szex, érzelmek és vonzalmak nélkül. Érdekes dolog ez, lehet sokak számára felfoghatatlan is, de mindenki más. 44 éves bi, egyedülálló pasi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!