Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex/leszbikus lányok, nektek mennyire számít a külső?
Azert adjon a kulsejere. Amugy inkabb nőies legyen
17L
Lehet megköveztek, vagy lepontoztok, de fontos, nagyon fontos a külső, hiszen azért nem mindegy hogy néz ki az illető, legyen ápolt, rendezett, igényes magára, magabiztossága, kisugárzása legyen határozott, meggyőző.
És kizárólag csak a nőies nőket helyezem előnybe.
17 Leszbikus
Fontosabb, hogy önálló gondolatai, humora legyen, viszont a stílusa sem elhanyagolható. A stílusos lányokat szeretem; a nagyon nőieseket, mint amilyen én is vagyok, illetve a maszkulin öltözetet viselőeket. (Nyakkendő, ing, öltöny - nem a topis zenekaros pólós - trampli bakancsos - terepmintás cargo térdnadrágos lányok.) Illetve hosszú, természetes színű haj (nem összevissza festegetett körömollóval metszett fesztiválfrizura, brrrrr) lehetőleg kevés smink (szebbek anélkül). Az alakja mindegy igazából, bár a nagy fenekű-mellű lányokon jól mutatnak a nőies holmik, a magas szikárokon pedig a férfiasok vonzanak. Arcot említve az intelligens tekintet és a pici orr a gyengém.
19/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!