Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Anal pluggal a fenekemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anal pluggal a fenekemben aludhatok?

Figyelt kérdés

Nem lesz baj, ha egy kissebb (2,7cm) pluggal a fenekemben elalszok? Csak mert egyszer mar elaludtam igy veletlenul, de akkor felebredtem ra eleg hamar. Kb 1 orat lehetett csak bent, ki is huztam rogton. Viszont olyan szep almaim voltak kozbe amiket szivesen atelnek ujra. Maradhat bent ejszakara?

(F)

2020. ápr. 28. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Inkabb ne
2020. ápr. 28. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
semmi bajod nem lesz.
2020. ápr. 28. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Simán alhatsz vele. De legyen bőségesen besíkosítva.

Nekem nagyobb van ennél, és már párszor aludtam vele. Maga az alvás tök jó vele, inkább azzal van gond amikor reggel ki akarod venni, mert addigra kiszárad a síkosító, és nehezen jön ki. Ezért kell éjszakára nagyon sok síkosító. :)

2020. ápr. 29. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!